Στοιχείο κλειδί «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου: Την πρόδωσε μια λεπτομέρεια που δεν υπολόγισε καλά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η λεπτομέρεια που την πρόδωσε

Σε δίκη για ανθρωποκτονία παραπέμπεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση προήλθε από τον εισαγγελέα που εντόπισε ένα στοιχείο που αποτέλεσε σημείο κλειδί.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας έχει συντάξει ένα πολυσέλιδο πόρισμα –σύμφωνα με πληροφορίες 37 σελίδων- στο οποίο η 33χρονη μητέρα χαρακτηρίζεται ως «εμμονική».

Ο Γιώργος Νούλης ζητά την παραπομπή της 33χρονης μητέρας σε δίκη, επισημαίνοντας ότι εκείνη χορήγησε μέσω γαστροστομίας την κεταμίνη στην κόρη της, με στόχο να εκδικηθεί το σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη.

Επίσης, με την πρότασή του, ζητά την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όχι μόνο για τη δολοφονία του παιδιού της με κεταμίνη στο «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και για απόπειρα δολοφονίας του στο Καραμανδάνειο, με αποτέλεσμα η 9χρονη να καταστεί τετραπληγική.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό το στοιχείο την πρόδωσε

Ο εισαγγελέας υποστηρίζει πως η κατηγορουμένη, όταν το μικρό κορίτσι νοσηλευόταν στο «Καραμανδάνειο», «απόφραξε με τα χέρια της τις έξω αεροφόρους οδούς (μύτη και στόμα) του παιδιού», επιχειρώντας να εμποδίσει «την ελεύθερη αναπνευστική του λειτουργία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σε αυτό καρδιακή ανακοπή».

Όπως υπογραμμίζει ο εισαγγελέας, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με το παιδί της στον θάλαμο «αφαίρεσε διαδοχικά, τόσο τη συσκευή ρινικού οξυγόνου που έφερε στο πρόσωπό του, όσο και τη συσκευή του παλμικού οξυμέτρου, που είχε τοποθετηθεί στο δάχτυλό του προς άμεση ειδοποίηση του νοσηλευτικού προσωπικού για την πιθανή πτώση του οξυγόνου».

Την απουσία των ιατρικών οργάνων είχαν σημειώσει στις καταθέσεις τους γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου, ενώ είχε κληθεί να δώσει τη δική της απάντηση και η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής της απολογίας, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει πως έγινε αυτό.

Related posts

Όλη η Ελλάδα αποθεώνει την Καρυστιανού – «Σε αuτή τη γuναίκα ακουμπά η αξıοπρέπεια μιας ολόκληρης χώρας»

Έρχεται η αλλαγή ώρας 2024 – Η Κυριακή που αλλάζουμε τα ρολόγια πίσω

Nέος σεισμός πριν λίγο