«Στρατός των αρνητών»: Κόσμος εισβάλλει στα νοσοκομεία για να αποτρέψει διασωληνώσεις ασθενών

Οι καταγγελίες των γιατρών σοκάρουν

Αδιανόητο είναι το γεγονός πως στις εφημερίες τους, οι γιατροί και νοσηλευτές εκτός από τον εφιάλτη του κορονοιού, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους αρνητές οι οποίοι πλέον κάνουν εφόδους στα νοσοκομεία προκειμένου να αποτρέψουν κόσμο από το να διασωληνωθεί και πιθανώς να σώσει την ζωή του.

Πιο αναλυτικά γιατροί και νοσηλευτές καταγγέλλουν εφόδους οργανωμένων ομάδων αντειμβολιαστών μέσα στα νοσοκομεία για να αποτρέψουν διασωληνώσεις ασθενών, ενώ αναφέρθηκε και η περίπτωση που γιος αρνήθηκε την ταφή της μητέρας του, γιατί δεν πίστευε ότι έφυγε χτυπημένη από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί εισαγγελική εντολή για την ταφή.

Ομάδες αρνητών έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος γιατρών και νοσηλευτών

«Δεν μας φτάνει η κούραση μας, η εξάντληση, έχουμε τώρα και τους αρνητές κορωνοϊού να τραμπουκίζουν σε βάρος μας. Πολλές φορές έχουμε δεχτεί επιθέσεις, έχουμε φάει ξύλο στα τμήματα επειγόντων περιστατικών, σε κλινικές, μπουκάρουν και προσπαθούν να πάρουν τους δικούς τους ανθρώπους με τη βία νομίζοντας ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακος.

«Πρόκειται για οργανωμένες ομάδες αντιδιασωληνωτών. Έχουμε επισημάνει το θέμα στο υπουργείο Υγείας και δυστυχώς μας έχουν αγνοήσει. Όλους αυτούς τους μήνες υπάρχει κλιμάκωση του φαινομένου, καθώς έχουν γίνει εισβολές σε αρκετά νοσοκομεία. Τις περισσότερες φορές μάλιστα αυτά τα περιστατικά δεν γίνονται γνωστά ούτε στις νοσοκομειακές διοικήσεις», επεσήμανε στην Real News, ο γγ της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου.

Ενδεικτικά, στις 28 Αυγούστου, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, 25 άτομα μπήκαν στο νοσοκομείο και τέσσερις από αυτούς κατάφεραν να μπουν μέσα στην πνευμονολογική κλινική, λέγοντας πως είναι θεματοφύλακες του Συντάγματος και ζητούσαν να μην διασωληνωθεί μια ασθενής, με το περιστατικό να λήγει με την παρέμβαση της αστυνομίας.

«Είναι ορισμένοι συνάδελφοι που δεν δέχονται το εμβόλιο και είναι αρνητές και έχουν βγει σε αναστολή μάλιστα οι οποίοι έχουν κάνει συγκεντρώσεις στο νοσοκομείο Παπανικολάου και με τη βοήθεια ή την ανοχή να το πω καλύτερα υπαλλήλων που βρίσκονται στην πύλη, που εργάζονται στους σεκιούριτι, τους έχουν αφήσει, έχουν μπει στα γραφεία της διοίκησης έχουν κάνει εισβολή, έχουν κάνει διαμαρτυρία και έχουν κάνει και άσχημα πράγματα», σημειώνει ο νοσηλευτής νοσοκομείου Παπανικολάου, Γιώργος Μπαλιοζόγλου.

Related posts

Συναγερμός για τεράστιο κύμα «οστρακιάς»: Τα ανησυχητικά συμπτώματα και ο τρόπος για να προστατευθείτε

Καμία σχέση με την Όμικρον: Τα 4 “ύπουλα” συμπτώματα της μετάλλαξης “Κράκεν” που δείχνουν ότι κόλλησες

Μεγάλη ανησυχία: Θρίλερ με 3 αδελφάκια που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία χωρίς να έχουν κορονοϊό ούτε γρίπη

Σύσκεψη στο Μαξίμου: Τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν για τον κορονοϊό

«Ηρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε»: Η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη μετά από 19 ημέρες, και η αλλαγή στη φωνή του

“Πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβoλιασμένος να είμαι 13 μέρες θετικός;”: Κραυγή αγανάκτησης από τον Γιώργο Παπαδάκη

«Μαρία, δεν αντέχω άλλο»: Ο Γιώργος Παπαδάκης σε απόγνωση, κλεισμένος στο σπίτι του περνάει τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του

“Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή”: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη μετά τη διάγνωση

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη: «6 μέρες στη ΜΕΘ. Χτύπησε στο αναπνευστικό. Δύσκολες ώρες»