Στρυμόνας: Διακινητής προσφύγων βούτηξε στον ποταμό για να ξεφύγει από την αστυνομία

Στρυμόνας: Διακινητής προσφύγων βούτηξε στον ποταμό για να ξεφύγει από την αστυνομία

Στρυμόνας: Πρόκειται για άνδρα 34 ετών Γεωργιανής καταγωγής

Στρυμόνας: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Συγκεκριμένα, στο ύψος του Οφρυνίου, οδηγούσε αυτοκίνητο ένας Γεωργιανός ηλικίας 34 ετών ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει από την αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να αποφύγει την αστυνομία, ο εν λόγω άνδρας ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και πρόσκρουσε σε περιπολικό. Στη συνέχεια, αφού ακινητοποίησε με απότομες κινήσεις το αυτοκίνητό του, κατέβηκε από αυτό και συνέχισε πεζός. Κατευθύνθηκε προς τον ποταμό Στρυμόνα, στον οποίο και βούτηξε ώστε να αποφύγει την αστυνομία.

Δυστυχώς για εκείνον, λίγο μετά η αστυνομία κατάφερε να τον πιάσει και να του περάσει χειροπέδες. Πέραν των υλικών ζημιών, δεν υπάρξαν τραυματισμοί.

Στρυμόνας: Διακινητής προσφύγων βούτηξε στον ποταμό για να ξεφύγει από την αστυνομία

Ο 34χρονος άνδρας που βούτηξε στον Στρυμόνα για να αποφύγει την αστυνομία, διακινούσε παράνομα πρόσφυγες

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα που επακολούθησε, ο 34χρονος άνδρας Γεωργιανής καταγωγής δεν είχε άδεια οδήγησης. Επιπρόσθετα, είχε αναλάβει να διακινήσει τέσσερις Σύρους πρόσφυγες από τον Έβρο προς την ενδοχώρα, έναντι αμοιβής.

Σπιτικό Κέικ μπανάνας με καρύδια και κρέμα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΡΑ: Με 14 λέξεις απάντησε η αεροπορική και τα είπε όλα

Στα 54 μου χρόνια μετακόμισα στο σπίτι ενός άντρα που γνώριζα μόνο λίγους μήνες, για να μην εμποδίζω την κόρη μου. Όμως πολύ σύντομα μου συνέβη κάτι τόσο τρομερό, που το μετάνιωσα πικρά

Σπιτικό Τυρόψωμο: Νόστιμη και εύκολη συνταγή για να το απολαύσεις στο σπίτι

Ο μεθυσμένος σύζυγός μου προσπάθησε να με ταπεινώσει μπροστά στους συναδέλφους του, αλλά μετά έκανα κάτι που τον έκανε να μετανιώσει βαθιά για τις πράξεις του

Προτεινόμενα