Στυλίδα Λαμίας: Θρήνος για τον 49χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Λαμία: Τραγωδία με τροχαίο δυστύχημα και νεκρούς

Τραγική είναι η είδηση για τον 49χρονο πατέρα δυο παιδιών ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας στον θρήνο και την θλίψη την οικογένεια του.

Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί της Κυριακής στη Στυλίδα η είδηση για το χαμό του 49χρονου Ν.Δ., που λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Πως ακριβώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην Λαμία

Σύμφωνα με το LamiaReport άτυχος 49χρονος κινούνταν κανονικά στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν ξαφνικά από τη ΒΙ.ΠΕ. βγήκε μια νταλίκα με συρόμενο, η οποία επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προς Στυλίδα, κάτι το οποίο απαγορεύεται για τα φορτηγά, εκτός αν έχουν ειδική άδεια.

Δυστυχώς ο 49χρονος Στυλιδιώτης «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του στο συρόμενο, στην πλαϊνή πίσω πλευρά της νταλίκας, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να διαλυθεί.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον 49χρονο από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.

Ο 49χρονος Στυλιδιώτης ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας. Ήταν επαγγελματίας δύτης και πολλά χρόνια τώρα βουτούσε στον Μαλιακό και βόρειο Ευβοϊκό για κυδώνια και άλλα θαλασσινά του βυθού.

«Έφυγε πολύ άδικα ένα από τα καλύτερα παιδιά της Στυλίδας. Ο Νίκος ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος, ευγενικός, ευαίσθητος, εργατικός. Λόγω του χαρακτήρα του όσοι τον γνώριζαν τον αγαπούσαν γιατί ποτέ δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Πολύ κρίμα να φύγει έτσι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ξημέρωσε μαύρη Κυριακή για τη Στυλίδα… », είπε στο LamiaReport ένας από τους φίλους του.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα