SWISS: Πτήσεις από και προς Αθήνα και Σαντορίνη στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της αεροπορικής

SWISS: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι προορισμοί στους οποίους θα πετάξει το καλοκαίρι 2021

SWISS: Το καλοκαιρινό της πρόγραμμα παρουσίασε πρόσφατα η ελβετική αεροπορική εταιρεία SWISS Airlines. Όπως όλες οι αεροπορικές εταιρείες, έτσι κι αυτή, επηρεάστηκε δραματικά από την πανδημία του κορονοϊού. Αναγκάστηκε να μειώσει πολύ τη χωρητικότητα στα αεροπλάνα της ωστόσο από το καλοκαίρι θα επέλθει σε μία σχετική κανονικότητα. Ελπίζει να αυξήσει τη χωρητικότητα στο 65% των δεδομένων του 2019 όταν δεν υπήρχε ακόμα κορονοϊός.

Από το καλοκαίρι του 2021 λοιπόν, η αεροπορική εταιρεία θα πετάει σε 85 προορισμούς από τη Ζυρίχη και σε 43 προορισμούς από τη Γενεύη. Μερικές από τις νέες πτήσεις θα είναι από Ζυρίχη προς Ταλίν (Εσθονία) και Μπιλούντ (Δανία). Αλλά και από Γενεύη προς Σαντορίνη (Ελλάδα), Σπλιτ (Κροατία) και Φουντσάλ/Μαδέρα (Πορτογαλία).

Στους προορισμούς περιλαμβάνονται επίσης ενδεικτικά η Αθήνα, το Πόρτο, το Λονδίνο και η Λισαβόνα. Για τη Σαντορίνη, θα πραγματοποιούνται από τις 19 Ιουνίου δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα.

Τι αναφέρει για το καλοκαιρινό πρόγραμμα της SWISS ο εμπορικός διευθυντής της

Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας, Tamur Goudzarzi Pour ανέφερε «Με τους αυστηρότερους περιορισμούς ταξιδιού ως απάντηση στα υψηλά ποσοστά μόλυνσης, χρειαζόμαστε και πάλι να μειώσουμε αισθητά την προσφορά υπηρεσιών μας».

Επίσης πρόσθεσε «Δεν θα το επεκτείνουμε ουσιαστικά μέχρι την καλοκαιρινή περίοδο ταξιδιού. Αλλά όταν το κάνουμε αυτό, θα δίνουμε μια σαφή εστίαση στους ταξιδιώτες αναψυχής και στους πελάτες που επισκέπτονται φίλους και συγγενείς, καθώς το τμήμα επαγγελματικών ταξιδιών θα πάρει περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει. Η αεροπορική εταιρεία σκοπεύει να επαναφέρει τις ικανότητές της στο 65% περίπου των επιπέδων του 2019 κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου. Η εταιρεία θα εξυπηρετήσει 85 προορισμούς από τη Ζυρίχη και 43 από τη Γενεύη στα καλοκαιρινά δρομολόγια του 2021».

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο