«Συγκάλυψη» – «Έχετε λεφτά, είχαμε και θα έχουμε φωνή»: Στο πλευρό της Γεωργίας το Twitter

Γεωργία Μπίκα: Το κοινό είναι με το μέρος της

Ταραχή προκαλεί και πάλι η πολύκροτη υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα,της 24χρονης που κατήγγειλε πως βιάστηκε στην Θεσσαλονίκη. Τα νέα τοξικολογικά αποτελέσματα όμως βγήκαν αρνητικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια συζήτηση γύρω από το θέμα.

Πιο αναλυτικά κύμα συμπαράστασης προς την 24χρονη Γεωργία από το Twitter. Τι αναφέρουν οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την πολύκροτη υπόθεση.

Τη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, στηρίζει το Twitter μετά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

Πηγές από την πλευρά του κατηγορουμένου, σύμφωνα με την εκπομπή «T-LIVΕ» επισημαίνουν πως δεν ανιχνεύθηκε καμία ναρκωτική ουσία στο δείγμα από τα ούρα της νεαρής, αλλά μόνο μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, επεσήμανε πως θα ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις, ενώ επισημαίνει ότι «άργησε να ληφθεί το δείγμα» και μόνο από το αίμα μπορεί να δοθεί μία εικόνα για το πόσο αλκοόλ καταναλώθηκε ή σε τι κατάσταση ήταν η νεαρή.

Την ίδια στιγμή, οι χρήστες του Twitter παραμένουν στο πλάι της 24χρονης με το hastag #μετηνΓεωργία να μετρά αρκετά tweets, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν καταγγελίες για «συγκάλυψη».

«Τα αποτελέσματα είναι αξιολογήσιμα όταν ακολουθηθούν αυστηρά χρονικά, και μεθοδολογικά πρωτόκολλα. Τώρα είναι απλά αναξιόπιστα» επισημαίνει ένας χρήστης ενώ ένας ακόμη προσθέτει: «Έχετε λεφτά, είχαμε και θα έχουμε φωνή».

Άλλος υπογραμμίζει πως υπάρχει ξεκάθαρη πλέον συγκάλυψη στην υπόθεση «με πλήρη στήριξη του μηχανισμού» ενώ πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας για δικαίωσή της.

«Με τρεις ημέρες καθυστέρηση των εξετάσεων και βρήκαν έστω και λίγη ποσότητα αλκοόλ. Ξαναλέω με τρεις ημέρες καθυστέρηση. Σκεφτείτε τι θα έβρισκαν αν γινόντουσαν οι δειγματοληψίες την ίδια ημέρα ή ακόμη και το επόμενο 24ωρο» τονίζει ένας ακόμη. Παράλληλα, υπάρχει δυσαρέσκεια προς την ελληνική δικαιοσύνη και αιχμές πως «το χρήμα κάνει κουμάντο στα πάντα».

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό