Συγκινεί η 56χρονη που γέννησε δύο δίδυμα αγοράκια: «Κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το ζήσει»

by Τόνια Τζαφέρη
Συγκινεί η 56χρονη που γέννησε δύο δίδυμα αγοράκια: «Κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το ζήσει»

56χρονη μητέρα: Θέλησε να περάσει το δικό την μήνυμα

Μια γυναίκα 56 ετών κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα σε κάθε γυναίκα που προσπαθεί ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού εκείνη τα καταφερε… μπορείς και εσύ.

Όπως έγινε γνωστό χθες αποκλειστικά από το T-live, μία 56χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Ιωάννα μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Συγκινεί η 56χρονη που γέννησε δύο δίδυμα αγοράκια: «Κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το ζήσει»

«Θα ήθελα να δώσω δύναμη, κουράγιο και θάρρος στις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με εμένα. Είναι μοναδική εμπειρία από τη στιγμή που μπορούσα να συμμετέχω στην όλη διαδικασία. Όταν ήρθαν τα δύο μωρά στην αγκαλιά μου, δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Ήταν απίστευτη και μοναδική εμπειρία, και πιστεύω ότι κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το ζήσει και να το βιώσει» ανέφερε η Ιωάννα που έκανε εξωσωματική σε ηλικία 55 ετών στην Αλβανία.

Στην Ελλάδα έχεις ηλικιακό όριο μέχρι τα 50 για να γίνεις γονιός

«Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ηλικιακό όριο που είναι τα 50 χρόνια. Για να γίνεις γονιός σε μία πιο προχωρημένη ηλικία, πρέπει να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Εμείς πήγαμε μέχρι την Αλβανία. Στην Ελλάδα δε μπορεί να ισχύει το όριο των 50. Θα πρέπει να ανεβάσουν λίγο το όριο. Αυτό για μένα ήταν μία ταλαιπωρία. Έμεινα έγκυος στην πρώτη προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργούλια και τον κ. Πάντο».

tlife.gr

Σε αυτά τα 4 ζώδια το Σύμπαν χαρίζει απλόχερα αφθονία και τεράστιες ευκαιρίες

Ρίχνεις 5 υλικά και γίνεται μόνο του – το τέλειο στιφάδο

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε σούπερ μάρκετ –Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Για είκοσι πέντε χρόνια, ο πατριός μου δούλευε ασταμάτητα στα εργοτάξια, τρέφοντας σιωπηλά ένα τεράστιο όνειρο για μένα: να με δει να αποκτώ διδακτορικό… Την ημέρα της υποστήριξής μου, το έκπληκτο βλέμμα του καθηγητή άφησε όλη την αίθουσα άφωνη

Αδιανόητη ασέβεια στην εκπομπή του Λιάγκα προς τον πατέρα της Μυρτούς: «Εσύ δεν πήρες χαμπάρι ότι θέλανε να βγάλουν την κόρη σου στο κλαρί;»

Προτεινόμενα