Συγκίνηση στην Τουρκία: Η συγκλονιστική στιγμή που διέσωσαν 85χρονη μετά από 152 ώρες και κοριτσάκι μετά από 150

Τουρκία: Υπάρχει ελπίδα στα χαλάσματα

Οι διασώστες δίνουν μεγάλη μάχη με τον παγετό και με τον χρόνο καθώς υπάρχει ακόμα ζωή κάτω από τα συντρίμμια. Οι διασώσεις που έχυν γίνει μέχρι αυτή την στιγμή δίνουν ελπίδα πως μπορούν να σώθουν και άλλες ζωές.

Μια γυναίκα 85 ετών κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 152 ώρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία οι διασώστες, που συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό επιζώντων.

Η διάσωση έγινε στο Χατάι, την περιοχή που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την ισχυρή σεισμική δόνηση.

Την ίδια ώρα, βίντεο δείχνει ένα μικρό κοριτσάκι να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια στην ίδια περιοχή μετά από 150 ώρες.

Η συγκλονιστική διάσωση της μικρής Ντάντα στο Χατάι της Τουρκίας

Ένα μικρό κοριτσάκι, η Ντάντα, διασώθηκε 150 ώρες μετά τον σεισμό, κι ενώ οι επιχειρήσεις διεξάγονται για έβδομη μέρα. Η μικρή βρέθηκε στα χαλάσματα ενός κτηρίου στην περιοχή του Χατάι. 

Ωστόσο, ομάδες διάσωσης από την Τουρκία και τη Ρουμανία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 35χρονο στην Αντιόχεια. Είχαν περάσει 149 ώρες από τη στιγμή που εκδηλώθηκε ο Εγκέλαδος. «Η υγεία του είναι καλή, μιλούσε», δήλωσε ένας από τους διασώστες. «Έλεγε ‘βγάλτε με από εδώ γρήγορα, έχω κλειστοφοβία’», πρόσθεσε.

Related posts

Χαμός σήμερα στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας με την σημαία που σήκωσαν

Σuναγερμός στον κανάλι Open πριν λίγο

Ανατpοπή φέτος με το Άγιο Φως