Συγκλονιστικές στιγμές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης με τη διάσωση της αθλήτριας που λιποθύμησε μέσα στην πισίνα

Βουδαπέστη: H συγκλονιστική διάσωση 25χρονης αθλήτριας που έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα

Τρομακτικό και καθηλωτικό ήταν το περιστατικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που συνέβη στην Βουδαπέστη, με μια 25χρονη αθλήτρια να χάνει τις αισθήσεις της για αγνώστους μέχρι τώρα λόγους.

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες της Αμερικανίδας Ανίτας Άλβαρεζ, η οποία έχασε τις αισθήσεις μέσα στην πισίνα καθώς εκτελούσε το πρόγραμμά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Βουδαπέστη.

Για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, η Αμερικανίδα αθλήτρια λιποθύμησε και βούλιαξε στην πισίνα, προκαλώντας τρόμο στους παρευρισκόμενους.

Τι ακριβώς συνέβη με την 25χρονη αθλήτρια στην Βουδαπέστη

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το AFP φαίνεται ότι βούτηξαν στο νερό για να τη σώσουν η Ισπανίδα προπονήτριά της, Αντρέα Φουέντες, και μια βοηθός της διοργάνωσης.

Οπως ανέφερε η ισπανική εφημερίδα Marca,  η αμερικανική ομάδα που ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην αθλήτρια. Πέρυσι η Άλβαρεζ είχε λιποθυμήσει κατά τους προκριματικούς αγώνες.

Η 25χρονη κολυμβήτρια είναι εκτός κινδύνου και η κατάσταση της υγείας της θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο