Συγκλονιστικό βίντεο: Οδηγός τρακάρει επίτηδες για να σώσει αναίσθητη γυναίκα που είχε χάσει τον έλεγχο

Ηρωική διάσωση από οδηγό στην Ολλανδία

Συγκλονίζει το παρακάτω βίντεο το οποίο κάνει τον γύρω του κόσμου, με έναν οδηγό να ρισκάρει την ίδια του την ζωή και το αυτοκίνητο του προκειμένου να σώσει ένα όχημα που έχει φύγει εκτός πορείας.

Πιο αναλυτικά το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε αυτοκινητόδρομο της Nunspeet. Ο Henry Temmermans, που οδηγούσε και εκείνος στον εν λόγω αυτοκινητόδορμο, κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως ένα αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε, έκανε… ζιγκ ζαγκ, με συνέπεια να βγει εκτός δρόμου.

Ο οδηγός δεν δίστασε. Επιβράδυνε και έφερε το δικό του αυτοκίνητο μπροστά από το όχημα της γυναίκας προκειμένου να της φράξει τον δρόμο.

Έτσι, όταν το αυτοκίνητό της επανήλθε στην πορεία του, σταμάτησε πάνω σε εκείνο του Temmermans, ο οποίος είχε σταθμεύσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Όπως μάλιστα διαπιστώθηκε αργότερα η οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις της και δεν είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Η ηρωική διάσωση καταγράφηκε στην Ολλανδία από κάμερα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο ενός άλλου οδηγού που ακολουθούσε το περιστατικό και επίσης βοήθησε.

Βίντεο με την ηρωική διάσωση του οδηγού στον αυτοκινητόδρομο

Related posts

Γρήγορο περπάτημα: Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν περπατάτε γρήγορα για 15 λεπτά καθημερινά

Τι είναι πιο οικονομικό, να ανοιγοκλείνουμε την θέρμανση ή να την αφήνουμε ανοιχτή όλη μέρα;

Πρωτοπορούν τα Zara: Πουλήστε τα ρούχα που δεν φοράτε – Η πλατφόρμα που ανοίγει στην Ελλάδα