Συγκλονίζει η μητέρα της Κάρολάιν: «Αγκάλιαζα τα χέρια που σκότωσαν το παιδί μου»

by Τόνια Τζαφέρη

Μάνα Καρολάιν: «Αγκάλιαζα τα χέρια που σκότωσαν το παιδί μου»

Μάνα Καρολάιν: Μετά από ενάμιση μήνα, σπάσει την σιωπή της η τραγική μητέρα της 20χρονης. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά πριν 1.5 μήνα. Βρέθηκε πριν λίγη ώρα στο δικαστήριο της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μια πολιτική δήλωση. Σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

“Kαταθέσαμε σήμερα μια δήλωση πολιτικής αγωγής στον κύριο ανακριτή εκπροσωπώντας την οικογένεια της Κάρολάιν. Και για ευνόητους λόγους η μητέρα δε μπορούσε να έρθει γι΄αυτό η δήλωση κατατέθηκε δια μέσω αντιπροσώπου. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι στη δεύτερη κηδεία. Γιατί για δεύτερη κηδεία πρόκειται, ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο είναι αυτό για μια μητέρα.

Μάνα Καρολάιν: «Αγκάλιαζα τα χέρια που σκότωσαν το παιδί μου»

Το θέμα του παιδιού είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα. Θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων. Θα πρέπει να υπάρξει και μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Διότι στην Ελλάδα υπάρχει εξατομικευμένη ευθύνη και απ΄ ότι μου είπε η μητέρα της Κάρολάιν. Με την οικογένεια του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη γι΄αυτό το παιδί θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση.

Η μητέρα της Κάρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Δουλεύει από μικρή έντιμα. Φαντάζομαι ότι η Αλόννησος είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει αυτό το παιδί μέχρι μια ηλικία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο σχετικά με τις δηλώσεις της μάνας της Κάρολαιν

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo