Συγκλονίζει ο πατέρας Βησσαρίωνας για την 14χρονη κόρη που έχασε: «Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία, Δεν ζητάω οίκτο»

by Τόνια Τζαφέρη

Πατέρας Βησσαρίωνας: “Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία”

Πατέρας Βησσαρίωνας: Το Σάββατο ο Πατέρας Βησσαρίωνας της Θεσσαλονίκης με μια ανάρτηση μας μίλησε για την ανείπωτη τραγωδία. Που έζησε η κόρη του, όταν μπήκε για επέμβαση δακτυλίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία. Αλλά δυστυχώς έχασε την 14χρονη κόρη του από ιατρικό λάθος όπως ο ίδιος καταγγέλλει.

Πατέρας Βησσαρίωνας: "Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία"

Η 14χρονη, προ ημερών υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Για να αντιμετωπίσει προβλήματα παχυσαρκίας στη Θεσσαλονίκη, όπου και σε εκκλησία της Επανομής είναι εφημέριος ο πατήρ Βησσαρίωνας.

Πατέρας Βησσαρίωνας: "Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία"

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο πάτερ, ο γιατρός που ανέλαβε την κόρη του τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα. Και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή, κατέληξε.

«Δεν ζητάω οίκτο γιατί δεν είμαι άξιος. Απευθύνομαι σε γονείς. Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία. Γιατί από εκεί ξεκινούν άλλα πράγματα», αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα. «Πονάμε, κλαίμε, θέλουμε το παιδί μας πίσω αλλά δεν έρχεται…»

Η συγκινητική ανάρτηση του Πατέρα Βησσαρίωνα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα