Συγκλονίζει θαύμα σε εκκλησία: Θεραπεύτηκε γυναίκα με σλήρυνση κατά πλάκας

Εκκλησία: Θεραπεύτηκε από σκλήρυνση κατά πλάκας

Μία γυναίκα έπασχε από βαριάς μορφής σκλήρυνση κατά πλάκας. Η θεραπεία της πραγματοποιήθηκε και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Στην εκκλησία ήρθαν άνθρωποι που έχουν θεραπευθεί από τη χάρη του Τιμίου Σταυρού πολλά χρόνια.

Σήκω παιδί μου και περπάτα. Πλήθος πιστών προσήλθε να προσκυνήσει τον θαυματουργό σταυρό, την εικόνα και τα λείψανα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου μεταξύ των οποίων και πρεσβυτέρα ενός Ιερέως από τα Ιεροσόλυμα, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και ήρθαν για να πάρουν την ευχή του Πατέρα Δημήτριου και του Τιμίου Σταυρού ενώ προσκύνησε με συγκίνηση τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο που την έχει βοηθήσει πού μιας και περπατούσε με δυσκολία ενώ τώρα περπατά καλύτερα.

Ήρθαν από μακριά από τα Ιεροσόλυμα ένας Ιερέας με την Πρεσβυτέρα του για να ζητήσουν βοήθεια του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στους Αγίου Ισιδώρους Λυκαβηττού και έτσι ξαφνικά οι πόνοι σταμάτησαν.

Η ανάμνηση του Θαύματος που έζησε η Πρεσβυτέρα με σκλήρυνση κατά Πλάκας. 21 Ιουνίου προσκύνησε τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο στους Άγιους Ισίδωρους Λυκαβηττού.

Το απόγευμα της 21ης Ιουνίου 2021 τελέσθηκε ο Εσπερινός του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Ζωντανά ο οποίος είχε μετατεθεί λόγω Ψυχοσάββατου. Εσπερινός Αγίου Ιούδα Αδελφόθεου χοροστατούντος του π Δημητρίου, χαρισματικού Ιερέως των Αγίων Ισιδώρων.

Τρομερό το θαύμα της Εκκλησίας μας

Related posts

Καθηλώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Στράφηκα πολύ στην εκκλησία από όταν αρρώστησα και μετά»

Άσχημη περιπέτεια για την Ελισάβετ Μουτάφη: «Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα»

Μεγάλη γιορτή σήμερα: Τι γιορτάζουμε και τι τρώμε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

Ο θαυματουργός Άγιος που μπορεί να μας σώσει από τον θάνατο: Το βράδυ πριν κοιμηθείς, παρακάλεσέ τον και θα κάνει ό,τι ζητήσεις

Για τις δύσκολες στιγμές: Να λες αυτήν την προσευχή του Αγίου Εφραίμ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς

Λίγα λόγια με μεγάλη σημασία: Η προσευχή που πρέπει να λες όταν ανάβεις κερί και που θα σου αλλάξει την ζωή

Ντράπηκε και η ντροπή με τον Αμβρόσιο: «Το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι, τη γιορτή του διαβόλου»

Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Είμαι ευτυχισμένος.»

Ψυχοσάββατο: Η Εκκλησία σήμερα τιμά το σώμα του ανθρώπου ως «ναόν του εν ημίν Αγίου Πνεύματος»