Συγκλονίζει το μήνυμα του συζύγου της 26χρονης από τον Κρόκο που έφυγε τόσο άδικα

by Τόνια Τζαφέρη

26χρονη: Ο θάνατος που συγκλόνισε την Κοζάνη

Πριν απο μερικές ημέρες μια νέα γυναίκα μόλις 26 χρονών έχασε την ζωή της σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο τόσο στους οικείους της αλλά και στην πόλη της την Κοζάνη.

Το μήνυμα του συζύγου της 26χρονης Ράνιας από την Κοζάνη που κατέληξε αφού μεταφέρθηκε από το Μαμάτσειο στον Αγ. Λουκά Θεσσαλονίκης, συγκλονίζει.

Η άτυχη κοπέλα έφυγε από ανακοπή παρά τις προσπάθειες των γιατρών με τον σύζυγό της να μην μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί όπως αναφέρει το kozan.gr.

Συγκλονίζει το μήνυμα του συζύγου της 26χρονης από τον Κρόκο που έφυγε τόσο άδικα

Το μήνυμα του συζύγου της 26χρονης Ράνιας

«Κορίτσι μου όμορφο Γιαβρί μου Ζωή μου ήμασταν στην καλύτερη φάση τις Ζωή μας με τον ερχομό του παιδιού μας και έφυγες μας άφησες δεν το πιστεύω θα με κυνηγάει αυτο το γιατιιι ματάκια μου όμορφα. Ήσουν και θα είσαι ξεχωριστή για εμένα!!!!! το ξέρεις. Ησουν το Κορίτσι μου η Γυναίκα μου η Μανούλα μου το στήριγμα μου σε όλα. Ελπίζω να μας βλέπεις να μας καμαρώνεις και να μου δίνεις δύναμη όπως έκανες πάντα για να μεγαλώσω το παιδί μας με τον καλύτερο τρόπο όπως ήθελες και εσύ κοριτσαρα μου. MOY ΛΕΙΠΕΙΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ», αναφέρει σε μήνυμά του και συγκλονίζει.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν