Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της 43χρονης μητέρας που πέθανε από κορωνοϊό

by Τόνια Τζαφέρη

Φανερά μετανιωμένη που δεν έκανε το εμβόλιο που θα μπορούσε να της είχε σώσει την ζωή

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην Καβάλα η είδηση του θανάτου μιας 43χρονης γυναίκας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, «χτυπημένη» από κορωνοϊό. Το πιο συγκλονιστικό στην υπόθεση, είναι τα γράμματα που άφησε στα παιδιά και την οικογένεια της, η αδικοχαμένη μητέρα.

Εκτός από τα γράμματα όμως, άφησε πίσω της δύο μικρά παιδιά, καθώς κόλλησε κορονοιό, δεν είχε εμβολιαστεί και τελικά κατέληξε ενώ βρισκόταν διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας, στις 24 Νοεμβρίου.

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της 43χρονης μητέρας που πέθανε από κορωνοϊό

Η οικογένειά της, δημοσιοποίησε ένα κείμενο το οποίο η 43χρονη Θεανώ φέρεται να είχε γράψει, ενώ βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο, πριν μπει στην εντατική. Όπως περιγράφει η ίδια, στο κείμενο που βρέθηκε γραμμένο στο κινητό της, είχε μετανιώσει που δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Το γράμμα που άφησε η 43χρονη μητέρα πριν χάσει την μάχη με τον κορονοιό

Η ανάρτηση της οικογένειάς της:

«Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η αδελφή μας Θεανώ ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά χάσει τη ζωή της χθες 24/11/2021 στην ΜΕθ Νοσοκομείου Καβαλας. Το βρήκαμε στο κινητό της σε αρχείο word μαζί με αλλά αρχεία που έγραψε για κάθε έναν από εμάς χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα. Παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται! Σε αγαπάμε Θεανω μας!!! Υγεία σε όλους του ανθρώπους !

Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια, Την Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου, είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση.

Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικοτητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα; δεν κέρδισα … το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά… άλλη πια άλλη; δεν υπάρχει άλλη φορά.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε … ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία» καταλήγει στο κείμενό της η άτυχη μητέρα.

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της 43χρονης μητέρας που πέθανε από κορωνοϊό

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν