Συγκλονίζει το θαύμα του Αγίου Εφραίμ: Γυναίκα έμεινε έγκυος

Άγιος Εφραίμ: Γυναίκα έμεινε έγκυος

Η Κάλλια μοιράστηκε μόλις χθες το τεράστιο θαύμα του Αγίου Εφραίμ.

“Καλη σας μερα..Δεν βρηκα χρονο να σας γραψω το θαυμα που ζήσαμε. Εδώ και 5 χρονια προσπαθουσαμε για παιδακι αλλα δυστυχως ματαιες οι προσπαθειες! Ότι και να κάναμε δεν ιχε αποτέλεσμα.
Παρόλα αυτά ειχα εντονη επιθυμια για να προσκυνησω τα λειψανα του Αγιου Εφραιμ και ολο κατι τυχαινε και δεν μπορουσα όμως να παω! Ειχαμε κανει εξετασεις και φτασαμε σε σημειο για να παμε σε τοποθετηση. Και επειτα σε σαλπιγγογραφια. Εγω παρακαλουσα να γινει κατι να μην περασω αυτην την διαδικασια .
Ενα σημαδι κατι…
Και ενα ξημερωμα μου εμφανίστηκε ο Αγιος Εφραιμ και μου είπε “Θα τα καταφερεις κοριτσι μου”.
Εγω ιδρωνα στο υπνο μου και νομιζα θα πεθάνω από το φοβο φόβο μου. Μετα μου χαμογελασε και λιβανισε όλο το σπίτι..
Στην συνέχεια ξυπνησα και μυριζε κάτι σαν μυρος για δυο μερες όλο το σπίτι !!! Ηταν τοσο εντονη η ευωδία και η παρουσία του!!
Μετα από λίγες ημέρες πήγαμε και προσκηνησαμε τα λειψανα του στην Παναγία του Τραχωνα στον Στρόβολο και παλι ειχα αυτην την ευωδια συντροφια μου!

Το συγκλονιστικό ενός θαύματος

Ενιωθα πραγματικα ευλογημενη και δυνατη και ήξερα ότι σίγουρα θα ήταν δίπλα μας.
Περνάει ένας μηνας από το προσκύνημα και μαθαίνουμε οτι ειμαι εγκυος χωρις να κανουμε ουτε σαλπιγγογραφια ουτε τοποθετηση! Πηρα την Γιατρο μου και ουτε η ιδια μπορούσε να το πιστεψει λέγοντας μου ότι κατι πρέπει να έγινε.
Η απάντηση μου φυσικά “Ο Αγιος Εφραιμ ηρθε στον υπνο μου και μου εφερε το μηνυμα αλλα δεν το φανταζομουν να ηταν τοσο συντομα γιατρέ μου”.
Και ετσι εγινε γενησαμε αρον αρον τώρα στις 14/12/21 και τον ονομα αυτού φυσικά Εφραίμ!!Μεγαλη η χαρη του!! Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω”.
Υπενθυμίζω άλλη μια φορά ότι θα γιορτάσουμε την εορτή του Αγίου Εφραίμ στην Κύπρο μας (3 Ιανουαρίου ημέρα ανεύρεσης των ιερών λειψάνων του από την Αγία Μακαρία), την Κυριακή 2 Ιανουαρίου μέχρι και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου από τις 7:30 το πρωί μέχρι και τις 19:30 το βράδυ. Εκεί θα βρίσκονται και τα ιερά λείψανα πολλών άλλων αγαπημένων Αγίων. Του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού που γιορτάζει στις 4 Ιανουαρίου, Αγίου Χαραλάμπους, Αγίου Παντελεήμονα, Αγίου Τρύφωνα, Αγίας Σοφίας της Κλεισουρας, Αγίας Μαρίνας, Αγίου Νικολάου, Αγίας Δόμνας,Αγίου Γρηγορίου,Αγίου Λαυρεντίου και φυσικά για πρώτη φορά στην Κύπρο μας η ιερή παντόφλα του Αγίου Παταπίου προστάτη των καρκινοπαθών.
Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους και ο Κύριος, η Παναγία και όλοι Άγιοι δίπλα στον καθένα μας.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό