Συγκλονίζουν οι εικόνες με τα ρούχα που φορούσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου την ημέρα της επίθεσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζουν οι εικόνες με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όταν δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι. Η εκπομπή της Τατιάνας
Στεφανίδου έφερε στοπ φως της δημοσιότητας τις αποκλειστικές εικόνες.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι έφερε στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή  T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως θα δείτε στις εικόνες που εξασφάλισε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, η τσάντα της έχει διαβρωθεί, το πουκάμισο της είναι σκισμένο και γεμάτο τρύπες, ενώ κατεστραμμένα είναι επίσης το παντελόνι και η ζώνη της.

«Μου έριξε το βιτριόλι που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας. Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για κάποια βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας, οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, πανικοβλήθηκαν» είχε πει στη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τα ρούχα που φορούσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου την ημέρα της επίθεσης
7011807

Οι αποκλειστικές εικόνες με τα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν