Συναγερμός στην Πάτρα: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης στη χώρα

Συναγερμός στην Πάτρα: Η ινδική μετάλλαξη είναι πιο μεταδοτική και δεν καλύπτεται καλά με τα εμβόλια

Συναγερμός στην Πάτρα: Σοκ έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Πάτρας. Δόθηκε στη δημοσιότητα η είδηση ότι στην πόλη εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης στη χώρα.

Το θετικό κρούσμα έχει εντοπιστεί εδώ και μέρες και έγινε ακριβώς αυτό που φόβιζε τους επιστήμονες. Η ινδική μετάλλαξη είναι εξαιρετικά μεταδοτική και δεν καλύπτεται ικανοποιητικά από τα εμβόλια.

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Βέλγιο. Εντοπίστηκε σε φοιτητές που είχαν επιστρέψει από την Ινδία.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναρέντρα Μόντι ανέφερε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα «Η ζήτηση για οξυγόνο έχει αυξηθεί. Εργαζόμαστε με ταχύτητα και ευαισθησία για να διασφαλίσουμε οξυγόνο σε όσους το έχουν ανάγκη. Η κατάσταση ήταν διαχειρίσιμη μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες. Το δεύτερο κύμα μολύνσεων ήρθε σαν θύελλα. Αν και κάνουμε όλες τις προσπάθειες για να σώσουμε ανθρώπους, επίσης προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ο ελάχιστον αντίκτυπος στη ζωή και την οικονομική δραστηριότητα».

Συναγερμός στην Πάτρα: Το πρώτο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα