Συναγερμός στις αρχές: Φόβοι για αυτοκτονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Φόβοι για αυτοκτονία του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα βρετανικά μέσα εξακολουθούν να ασχολούνται με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της. Λόγω της βρετανικής καταγωγής της. Στο τελευταίο σχετικό δημοσίευμά της, επικαλείται αστυνομική πηγή που αποκάλυψε το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τον 33χρονο πιλότο. Καθώς ήξεραν από την αρχή ότι πρόκειται για έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Όπως αναφέρεται, επίσης, «οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς με το ελικόπτερο της αστυνομίας. Καθώς ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το καταρρίψει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Που ήταν ικανός για τα πάντα» λέει η πηγή που επικαλείται η Sun.

Για την επιχείρηση μεταφοράς από την Αλόννησο στην Αθήνα του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μίλησε ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος. Ο κ. Άνθιμος είναι ο άνθρωπος του οποίου τη συμβολή ζήτησε η αστυνομία για την μυστική επιχείρηση.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» είπε στο MEGA. Ακόμα και την τελευταία στιγμή, λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, ο Αναγνωστόπουλος χαμογελούσε, σύμφωνα με τον καπετάνιο. «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα. Και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της», δήλωσε.

Ο πατέρας της Κάρολαιν για την μικρή Λυδία και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Ντέιβιντ Κράουτς μιλάει με πολύ γλυκά λόγια για την εγγονή του, Λυδία, και λέει ότι σκοπεύει να την μεγαλώσει ώστε να μοιάζει στην κόρη που έχασε τόσο άδικα.

«Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της».

Ταυτόχρονα, ζητά απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του. Ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες. Υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», κατέληξε.

Με ποιους βρίσκεται στο ίδιο κελί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ΣΤ’ πτέρυγα οδηγείται το μεσημέρι της Δευτέρας ο 49χρονος που έκλεψε πριν 9 χρόνια τον πίνακα του Πικάσο από την Εθνική Πινακοθήκη.

Στην ίδια πτέρυγα που θεωρείται… VIP βρίσκονται ήδη ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Καθώς και ο πρώην ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.

Ο ενορχηστρωτής και εκτελεστής της μεγάλης αρπαγής των τριών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης. Αναμένεται να περάσει το προβλεπόμενο τεστ Covid και να οδηγηθεί στον ειδικό χώρο της καραντίνας.

Στη συνέχεια, θα περάσει από συνέντευξη με τη διευθύντρια για να συμπληρώσουν τον φάκελό του. Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία θεωρείται ήσυχη, οδηγούνται οι κρατούμενοι χαμηλής επικινδυνότητας.

Πρόκειται συνήθως για άτομα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα και τοποθετούνται στα συγκεκριμένα κελιά. Έτσι ώστε να αποφεύγονται επιθέσεις και άγρια επεισόδια.

Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες εγκληματίες, το κατώφλι της ΣΤ’ πτέρυγας έχει περάσει και ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο οποίος μάλιστα απολαμβάνει ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση και ο Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες