«Συναγερμός» τώρα: Εκρήγνυται το ηφαίστειο

by Paraskevi Nakou
«Συναγερμός» τώρα: Εκρήγνυται το ηφαίστειο

Ηφαίστειο εξερράγη το βράδυ της Παρασκευής στο τουριστικό νησί Φλόρες, στην ανατολική Ινδονησία, αμέσως μετά την έκδοση μέγιστου συναγερμού από τις αρχές, προκαλώντας κυρίως τη διακοπή της λειτουργίας τοπικού αεροδρομίου το Σάββατο.

Ινδονησία: Εκρήγνυται ξανά το ηφαίστειο Lewotobi Laki-Laki

Η μεγαλύτερη έκρηξη στο όρος Lewotobi Laki-Laki, ένα ηφαίστειο ύψους 1.584 μέτρων στο νησί, έλαβε χώρα στις 10.46 μ.μ. (2.46 μ.μ. ώρα Γαλλίας), εκτοξεύοντας ηφαιστειακό υλικό έξι χιλιόμετρα πάνω από τις κορυφές του, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εθνική υπηρεσία ηφαιστειολογίας.

Αρκετές άλλες εκρήξεις καταγράφηκαν το πρωί του Σαββάτου, εκτοξεύοντας τέφρα 2,5 χιλιομέτρων στον ουρανό. Οι εκρήξεις αυτές έλαβαν χώρα αφότου η γεωλογική υπηρεσία αύξησε το επίπεδο συναγερμού στο υψηλότερο στην τετραβάθμια κλίμακα της Ινδονησίας το βράδυ της Παρασκευής.

Μαγειρίτσα με μανιτάρια – Ελαφριά και υγιεινή εναλλακτική χωρίς συκωτάκια

Είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που γέννησε με αυτόν τον τρόπο. Αυτό το 1 έτους μωρό είναι ένα ιατρικό θαύμα.

Γυναίκα πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας: «Η ιδέα να υπηρετεί κάποιος την πατρίδα, είναι μεγάλο ιδανικό»

Κοιμίζει 6 Άτομα, στο Φέρνουνε στον Χώρο σου, το Στήνουν σε Μια Μέρα και Κοστίζει όσο Ένας Μισθός

«Έμεινα μόνος μου με 4 παιδιά και τα μεγαλώνω μαζί μου στο φορτηγό»: Η συγκινητική ιστορία του Ηλία

Προτεινόμενα