«Συγχωρώ τον οδηγό»: – Ελεύθερος ο οδηγός – Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης στη Νίκαια

Πατέρας 7χρονης: Συγχωρεί τον οδηγό του φορτηγού

Πατέρας 7χρονης: Aπαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας. Που χθες παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια και άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Από τα πρώτα λόγια που είχε πει ο πατέρας της ήταν ότι επιθυμία του ήταν να δωρίσει τα όργανα του κοριτσιού. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει.

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του. Δεν ξέρω αν ο οδηγός είχε οικογένεια» είπε.

Επισήμανε ωστόσο ότι η επιθυμία του να δώσει τα όργανά της μικρής δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Καθώς, όπως του είπε η γιατρός, η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος. «Μεταμορφώθηκε σε άγγελο» είπε για την 7χρονη Παναγιώτα μιλώντας στο T Live.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος οδηγός που με το φορτηγό του παρέσυρε και οδήγησε στο θάνατο την 6χρονη Παναγιώτα στη Νίκαια.

Να θυμίσουμε ότι στα δικαστήρια του Πειραία προσήλθε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 9/7 ο 40χρονος οδηγός του φορτηγού. Που παρέσυρε την 6χρονη Παναγιώτα και την οδήγησε σε τραγικό θάνατο. Το συμβάν σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταϊση στη Νίκαια.

Ένα 6χρονο αγγελούδι έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια. Καθώς ένα χωματουργικό όχημα παρέσυρε δυο κοριτσάκια. Και ως αποτέλεσμα αυτού ήταν το ένα εκ των δυο να πεθάνει και το άλλο να τραυματιστεί.

Πως ακριβώς έγινε το δυστύχημα στην Νίκαια

Όλοι έχουν πέσει να φάνε τον οδηγό της νταλίκας που σκότωσε την 7χρονη στην Νίκαια. Όμως φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της τραγωδίας είναι πολλοί περισσότεροι!

Δικαιολογημένα ο πατέρας στον πόνο του πάνω τα έβαλε με τον οδηγό της νταλίκας. Τα στιγμιότυπα του τροχαίου δείχνουν πως οι υπεύθυνοι είναι πολλοί και πάνω από όλη η λάθος παιδεία που έχουμε οι Έλληνες!

Που να πρωτοξεκινήσεις; Από το χαλασμένο φανάρι που θυμήθηκε να ανάψει όταν οι πεζοί βρισκόντουσαν στη μέση της διαδρομής; Τον οδηγό του φορτηγού που βρισκόταν στο σημείο όταν άναψε το πράσινο και χωρίς να ελέγξει αν περνάει κάποιος πάτησε το γκάζι για να προλάβει να στρίψει αριστερά; Ή από τους ανεύθυνους οδηγούς όλων των ΙΧ που βρισκόντουσαν στο σημείο. Και όπως βλέπουμε από τα πλάνα που έχουμε στην διάθεσή μας είχαν σταματήσει πάνω στην διάβαση πεζών! Αποτέλεσμα αυτού η θεία με τις μικρές να περνάει μέσα από τα ΙΧ για να βρεθούν απέναντι και μόλις άναψε το πράσινο για τα αυτοκίνητα ο οδηγός της νταλίκας να μην προλάβει να τις δει!

Καταλαβαίνετε πως αν όλα τα ΙΧ είχαν σταματήσει εκεί που έπρεπε, ο οδηγός θα είχε την δυνατότητα και την ορατότητα να τις δει! Κρίμα και άδικο για την ψυχούλα που χάθηκε.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο