Σύγχρονος Άγιος Βασίλης: Γενναιόδωρος πελάτης άφησε φιλοδώρημα 2.000 δολλαρίων σε φούρνο

Σύγχρονος Άγιος Βασίλης: Έδωσε χαρά με το φιλοδώρημά του σε υπαλλήλους φούρνου

Γενναιόδωρος πελάτης έδωσε παχυλό μπουρμπουάρ σε φούρνο που αποφάσισε να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους που τον εξυπηρέτησαν άψογα.

Οι εργαζόμενοι σε ένα αρτοποιείο της Νεμπράσκα σοκαρίστηκαν όταν ένας πελάτης του οποίου η παραγγελία ήταν μόλις περίπου 5 δολάρια, τους άφησε φιλοδώρημα 2.000 δολαρίων.

Ο Preston Rath, υπάλληλος στο The Omaha Bakery στο Bellevue, είπε ότι ένας πελάτης παρήγγειλε δύο γλυκές πίτες, οι οποίες κόστιζαν 5 δολάρια και στη συνέχεια έγραψε το ποσό των 2.000 δολαρίων στο σημείο της απόδειξης όπου ο πελάτης υποχρεούται να γράψει το ποσό του φιλοδωρήματος.

«Του είπα “Αυτό είναι λάθος, έβαλες ένα τεράστιο φιλοδώρημα” και εκείνος με τη σειρά του είπε, “Αν δεν πατήσεις ΟΚ στο μηχάνημα, θα πάω εγώ ο ίδιος και θα χτυπήσω ΟΚ» ανέφερε ο υπάλληλος στο KETV.

Το Omaha Bakery ανάρτησε και φωτογραφίες της απόδειξης στο Facebook. Μήπως να μάθουμε να επιβραβεύουμε όσους εργάζονται σκληρά και είναι ευγενικοί μαζί μας;

Η ιδιοκτήτρια Michelle Kaiser δήλωσε στη συνέχεια πως το εν λόγω φιλοδώρημα θα μοιραστούν οι εργαζόμενοι του φούρνου.

«Ήξερε ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος με την πανδημία. Ήξερε ότι οι άνθρωποι αγωνίζονταν γενικά. Παρατήρησε ότι το προσωπικό μας δούλευε πολύ, πολύ σκληρά» σημείωσε.

Η πράξη αυτή του καλού και συμπονετικού ανθρώπου μας κάνει να καταλάβουμε πως η ανθρωπιά πάντα κερδίζουν και δίνουν κουράγιο. Ειδικά στις μέρες μας που η καθημερινότητα είναι για τους περισσότερους ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη.

Η ανάρτηση για την υπέροχη πράξη του σύγχρονου Άγιου Βασίλη

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη