Συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου

by Paraskevi Nakou
Συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου

Χειροπέδες σε έναν από τους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Τσιτόγλου στην Καρδίτσα πέρασαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον 51χρονο τραγουδιστή φέρονται να δολοφόνησαν ένας 17χρονος και ένας 18χρονος, με τον πρώτο να είναι εκείνος που συνελήφθη, την ώρα που ο δεύτερος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, παραμένει καταζητούμενος.

Ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στο στυγερό έγκλημα, το οποίος σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι, σε κατοικία στην περιοχή των Καμινάδων. Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο τραγουδιστής βρισκόταν σε κατοικία που του είχε παραχωρηθεί από άνδρα, προκειμένου να συναντήσει μία γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι, φέρεται να επικοινώνησε με δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 17 ετών και περίπου 18 ετών, ζητώντας τους να του προμηθεύσουν ποσότητα κοκαΐνης.

Όταν οι δύο νεαροί έφτασαν στο σημείο, προέκυψε έντονος διαπληκτισμός, καθώς ο τραγουδιστής τους είπε ότι δεν είχε χρήματα για να τους πληρώσει. Η ένταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα οι δράστες να του επιτεθούν με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι φοβήθηκε και αποχώρησε από το σημείο.

«Τιμή και δόξα»: Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς για την Έξοδο του Μεσολογγίου

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον τραγουδιστή Γιώργος Τσιτόγλου που βρέθηκε νεκρός έξω από σπίτι στη Καρδίτσα – Αυτός είναι ο λόγος που τον έσφαξαν

ΟΠΕΚΕΠΕ 2.0: Πολιτικός σεισμός με τα ονόματα των βουλευτών που «έδεσε» η ευρωπαϊκή εισαγγελία

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΑΑΔΕ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Μεγάλη δημοσκόπηση της MRB: 7 στους 10 θέλουν κυβερνητική αλλαγή – «Τρέμουν» στο Μαξίμου με το ποσοστό της Καρυστιανού

Προτεινόμενα