Συνελήφθη ο Στηβ Μιλάτος του Big Brother: Η καταγγελία 21 χρονης ότι την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Στηβ Μιλάτος: Κατηγορείται από 21χρονη Αγγλίδα για βιασμό στην Ρόδο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως το γνωστό μοντέλο αλλά και παίκτης ριάλιτι, κατηγορείται για βιασμό 21χρονης τουρίστριας και μάλιστα έχει ήδη συλληφθεί από τις αρχές της Ρόδου.

Ένα 30χρονο μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother συνελήφθη από τις Αρχές της Ρόδου, μετά από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του από 21χρονη Αγγλίδα.

Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, Ιωάννης Κοκκινογέννης, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά και στην ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του, ενώ επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Η καταγγελία της 21χρονης για τον Στήβ Μιλάτο

Σχετικά με το χρονικό του συμβάντος, ο δικηγόρος υπογράμμισε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

Και συμπληρώνει για τον βιασμό «εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του lub όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού».

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Στηβ Μιλάοτυ, Στέλιος Αλεξανδρής, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Όπως σημείωσε για το 30χρονο μοντέλο «επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος».

Περισσότερες δηλώσεις από τον δικηγόρου του Στήβ Μιλάτου

Ερωτηθείς για το κίνητρο της καταγγελίας της 21χρονης, ο κ. Αλεξανδρής απάντησε «το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το όνομα του παίκτη ριάλιτι ρωτώντας «ο Στηβ Μιλάτος εργάζεται σε ένα μαγαζί στη Ρόδο στην υποδοχή;», με τον συνήγορο υπεράσπισής του να τονίζει για το 30χρονο μοντέλο «ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο».

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό