Σύνορα Κακαβιάς: Αλβανοί επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα με πλαστά τεστ κορονοϊού

Σύνορα Κακαβιάς: Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονο προβληματισμό στις ελληνικές αρχές

Σύνορα Κακαβιάς: Έχει προκληθεί έντονος προβληματισμός στις ελληνικές αρχές. Καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο όλο και περισσότεροι Αλβανοί να επιχειρούν να περάσουν από τα ελληνικά σύνορα. Με πλαστά αρνητικά τεστ κορονοϊού.

Στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, διέρχονται καθημερινά γύρω στα 500 ΙΧ. Ο σταθμός της Κρυσταλλοπηγής έχει δε, κλείσει εδώ και λίγες μέρες. Παρά το γεγονός ότι για να περάσουν τα σύνορα, έχουν μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα, αυτά είναι πλαστά. Παρουσιάζουν στις ελληνικές αρχές πλαστά αρνητικά τεστ κορονοϊού.

Πιθανολογείται ότι υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα πίσω από την δημιουργία αυτών των πλαστών εγγράφων. Και ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που η Βόρεια Ελλάδα αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα μα τα αυξημένα κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα πίσω από τη διαδικασία πλαστών τεστ κορονοϊού για να περάσιουν οι Αλβανοί τα σύνορα στην Κακαβιά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα ΝΕΑ, τα νοσοκομεία στην Αλβανία όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν τεστ κορονοϊού είναι μόλις 3. Αυτό μπορεί να εξηγεί το γεγονός γιατί πολλοί Αλβανοί προσπαθούν να προμηθευτούν ένα αρνητικό τεστ κορονοϊού για να περάσουν στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλβανία τερματίζει από τις τελευταίες χώρες σε τεστ. Είναι στην 127η θέση μαζί με χώρες όπως το Νεπάλ, η Λιβύη και η Ναμίμπια.

Related posts

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα: Σε ποιες περιοχές έχει βγει η απόφαση

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου: Καρκινοπαθής ανέκτησε την υγεία του

Μέγα το θαύμα στην εικόνα της Παναγίας: Αναγνώρισαν τη μοναχή που συνάντησαν στο εκκλησάκι

Η φοβερή δύναμη της προσευχής του Πνευματικού: «Με τις προσευχές τους παίρνουμε τη χάρη του Αγίου Πνεύματος»

Σπουδαία η δύναμη της προσευχής στον Αρχάγγελο Ραφαήλ: Θα φύγει κάθε πόνος

Άγιος Παΐσιος: «Με τις προσευχές των μικρών παιδιών μπορούν να γίνουν θαύματα»

Βαρύ πένθος στο Παίδων: Το παιδί ήταν νεκρό ώρα – Μαμά και γιαγιά το είχαν κάνει μπάνιο με καυτό νερό κι έπαθε σοβαρά εγκαύματα

Μυστήριο στη Καβάλα: Εντοπίστηκε πνιγμένη στη θάλασσα η Μιχαέλα – Το κλειστό ξενοδοχείο και το τελευταίο sms

Κακαβιά: Αλλοδαπός παραβίασε τις μπάρες στο διασυνοριακό σταθμό για να μπει στη χώρα