Σύνταγμα: Μετά από δύο χρόνια εργασιών επιστρέφει το τραμ στο Σύνταγμα

Σύνταγμα: Το τραμ θα πραγματοποιεί και πάλι δρομολόγια για το επιβατικό κοινό

Σύνταγμα: Ύστερα από δύο χρόνια εργασιών, το τραμ θα επιστρέψει και πάλι στο κέντρο της Αθήνας. Τα δρομολόγια από και προς το Σύνταγμα θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται εκ νέου από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου. Το Σεπτέμβριο η ΣΤΑΣΥ εγκατέστησε ειδικό σύστημα μέτρησης των παραμορφώσεων της πλάκας που καλύπτει την υπόγεια κοίτη του Ιλισού και πραγματοποίησε επισταμένους ελέγχους στο κλειστό τμήμα της διαδρομής του Τραμ, μεταξύ των στάσεων «Κασομούλη» και «Λεωφ. Βουλιαγμένης».

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται και πάλι στην περιοχή του Συντάγματος με το τραμ

Από τις μετρήσεις και τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, τους δύο μήνες που μεσολάβησαν. Δεν προέκυψε ουδεμία παραμόρφωση στην πλάκα κάλυψης του Ιλισού από τις διελεύσεις του τραμ. Έτσι το επιβατικό κοινό θα μετακινείται με ασφάλεια στο τμήμα Σύνταγμα – Κασομούλη, καθώς και τις ενδιάμεσες στάσεις σε Ζάππειο, Λεωφ. Βουλιαγμένης και Φιξ. Κατά τη διάρκεια της πλήρους εμπορικής λειτουργίας οι μετρήσεις θα συνεχιστούν για ακόμη τέσσερεις μήνες.

Η επανέναρξη των δρομολογίων του τραμ από και προς το Σύνταγμα εκτιμάται ότι θα συμβάλει σημαντικά στην αποσυμφόρηση των υπολοίπων συγκοινωνιακών μέσων. Σημειώνεται ότι για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στον τερματικό σταθμό του τραμ στο Σύνταγμα, στη συμβολή των οδών Οθωνος και Αμαλίας, λειτουργεί αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και φόρτισης καρτών με προϊόντα κομίστρου για όλες αστικές συγκοινωνίες της Αττικής.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη