Συντετριμμένη η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή: Στην κηδεία υποβασταζόμενη από φίλη της

Συντετριμμένη η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή: Στην κηδεία υποβασταζόμενη από φίλη της

Κηδεία Mad Clip: Η Αρετή τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια

Κηδεία Mad Clip: Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου, είπε το ύστατο αντίο και η πρώην σύντροφός του Αρετή. Με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη από φίλη της, αποχαιρέτησε τον 34χρονο τράπερ.

Ο διάσημος τράπερ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη, κηδεύτηκε και η επί τέσσερα χρόνια αγαπημένη του δε θα μπορούσε να μη δώσει το «παρών» και να πει στην «αδελφή ψυχή» της το τελευταίο αντίο.

Ντυμένη στα λευκά, με μαύρα μποτάκια και γυαλιά πίσω από τα οποία κρύβει τον θρήνο της, η Αρετή κατέφτασε στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου.

Μάλιστα, στο στεφάνι που κατέθεσε είχε γράψει «To my soulmate. Αρετή», δηλαδή, «Στην αδερφή ψυχή μου».

Κήδεψε τον αγαπημένο της μετά από το μεγάλο love story τους

Ο έρωτάς τους διήρκησε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και η Αρετή ήταν η «μούσα» του. Ο Mad Clip είχε γράψει και κυκλοφορήσει για εκείνη ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια με τίτλο «Αρετή».

Πριν από μερικούς μήνες, στα γενέθλια της Αρετής, ο διάσημος τράπερ της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι… τον θάνατο. Ήταν σαν να την αποχαιρετούσε…

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δε σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», έγραφε ο πολύ ερωτευμένος τράπερ.

Συντετριμμένη η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή: Στην κηδεία υποβασταζόμενη από φίλη της

The Voice: Ποια γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται να καθίσει στην καρέκλα του Γιώργου Μαζωνάκη;

Υπόθεση Μαζωνάκη: Το πανεπιστήμιο της Χονολουλού «δίνει» την γιατρό – «Δεν χορηγούμε άδειες άσκησης ιατρικού επαγγέλματος»

«Βόμβα» για τον Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο τηλεφώνημα απο «διοικητικό παράγοντα» – Ζήτησε αλλαγή του χρόνου θανάτου

Κλεισμένη σε ένα σπίτι στον Μαραθώνα η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη – Ο πατέρας του ξεσπά: «Αν βοηθούσαν λίγο τα κανάλια, ο Γιώργος θα ήταν σήμερα εδώ μαζί μας»

Ράκος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον Μαζωνάκη

Προτεινόμενα