Σύρος ατύχημα: Κατέρρευσε τοίχος παλιού κτιρίου πάνω σε αυτοκίνητο στην Ερμούπολη

Σύρος ατύχημα: Πρόκειται για παλιό ερειμωμένο σπίτι στο κέντρο της Ερμούπολης

Σύρος ατύχημα: Τοίχος από παλιό και ερειμωμένο σπίτι κατέρρευσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο κέντρο της Ερμούπολης. Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην οδό Γεωργίου Σουρή ακριβώς απέναντι από το κτίριο της Φιλαρμονικής.

Ο τοίχος κατέρρευσε ξαφνικά και έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθώς και σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία αλλά και συνεργείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης που απομάκρυνε τα πεσμένα υλικά από το δρόμο.

Πέρα από το ατύχημα στο νησί της Σύρου, τραγωδία συνέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη με 38χρονο μοτοσυκλετιστή που έχασε τη ζωή του

Ένα φρικτό τροχαίο συνέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ένας 38χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας συγκρούστηκε σήμερα το πρωί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Δυστυχώς ο 38χρονος έχασε τη ζωή του, ωστόσο δεν τραυματίστηκε κανείς από το λεωφορείο.

Ακόμα, παραλίγο ατύχημα πήγε να συμβεί στην Πάτρα με μία γυναίκα 62 ετών που ενώ οδηγούσε το μηχανάκι της, έπεσε ξαφνικά μέσα σε φρεάτιο. Η γυναίκα δεν πρόσεξε ότι γίνονταν εργασίες στο συγκεκριμένο δρόμο. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Τέλος, φρικτό θανατηφόρο ατύχημα είχε ένας 75χρονος αγρότης στο Αγρίνιο. Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από τη φρέζα και έχασε τη ζωή του από τραύματα στο κεφάλι και στο ένα πόδι.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο