Σύρος καταγγελία: Σοκ με καθηγήτρια ΕΠΑΛ που χτύπησε μαθήτριά της μέσα στην τάξη

Σύρος καταγγελία: Τι αναφέρουν οι συμμαθητές της κοπέλας για το περιστατικό

Σύρος καταγγελία: Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινότητα της Σύρου με την είδηση ότι καθηγήτρια χτύπησε μαθήτριά της. Το περιστατικό φαίνεται πως έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ το πρωί της 20ης Απριλίου. Η μαθήτρια καταγγέλει ότι μία καθηγήτριά της, την χτύπησε στη διάρκεια του μαθήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του syrospress.gr, μαθητές αναφέρουν τα εξής «Η συμμαθήτριά μας είχε το κινητό της μέσα στη τάξη. Κι επειδή το είχε ξεχάσει ανοιχτό, χτύπησε την ώρα του μαθήματος. Πήγε να το κλείσει για να μην χτυπάει και η καθηγήτρια της το άρπαξε από τα χέρια τραβώντας και γρατζουνώντας την, φωνάζοντας ότι τη βιντεοσκοπούσε. Αφού το πήρε από τη συμμαθήτριά μας της έδινε αγκωνιές με το χέρι της στο στομάχι για να μη της το πάρει..».

Άλλοι μαθητές σχολίασαν επίσης ότι «Η συμπεριφορά της από την αρχή ήταν παράξενη. Μέχρι και τα ερωτικά της μας έλεγε μέσα στην τάξη. Ολοι ξέραμε την προσωπική της οικογενειακή κατάσταση, ότι ήταν χωρισμένη με παιδιά αλλά τα παιδιά τα έχει στο τάδε νησί ο πατέρας τους. Μόνο μάθημα δεν κάναμε από την αρχή της χρονιάς μαζί της…»

Σύρος καταγγελία: Καθηγήτρια χτύπησε μαθήτριά της σε ΕΠΑΛ

Μετά την καταγγελία της μαθήτριας για ξυλοδαρμό από καθηγήτριά της σε ΕΠΑΛ της Σύρου, οι συμμαθητές της απειλούν με κατάληψη

Αύριο Πέμπτη 22 Απριλίου θα υπάρξει συνάντηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων με το 15μελές του σχολείου. Στη συνάντηση, θα αναφερθούν γενικότερα παράπονα για την εν λόγω καθηγήτρια.

Όσο για την οικογένεια της μαθήτριας, περιμένει να αντιδράσει ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων. Ειδάλλως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα. Τέλος, οι συμμαθητές της καταγγέλουσας μαθήτριας απειλούν με κατάληψη, εάν η καθηγήτρια δεν φύγει από το σχολείο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo