«Τα ντουβάρια δεν έχουν σημασία»: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πουλάει σπίτι για να τη βγάλει από τη φυλακή

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Η μητέρα της προσπαθεί να την βγάλει από την φυλακή

Συνεχίζεται η υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου με την μητέρα της, να προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει στοιχεία και ανθρώπους που θα βγάλουν την 33χρονη από την φυλακή.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πουλήσει το σπίτι της στην Πάτρα για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της κόρης της. Η ίδια λέει ότι οικονομικά δεν αντέχει να πηγαίνει στο επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό για να δει την κόρη της. Η μητέρα της θα στηρίξει τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι τέλους, καθώς είναι πεπεισμένη πως όλα είναι μια πλεκτάνη και η κόρη της είναι αθώα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η μητέρα, η αδελφή και συγγενείς της Ρούλας κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να βρουν στοιχεία που θα αποδεικνύουν την αθωότητα της 33χρονης. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εκτός από το ψυχολογικό βάρος που σηκώνουν οι συγγενείς της Ρούλας, μεγάλο είναι και το οικονομικό κόστος, καθώς την υπεράσπισή της έχουν αναλάβει δύο νομικοί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα και άρα οικονομική άνεση, η αδερφή της Δήμητρα με τα αλλεπάληλα γεγονότα και τη δημοσιότητα που αυτά πήραν…εκλήθη από τη δουλειά της (σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς) να παραιτηθεί και μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. Μπροστά στα οικογενειακά “στριμώγματα” και τις αυξημένες απαιτήσεις, για τη νομική στήριξη της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και των παρεπόμενων αυτής (τεχνικών συμβούλων, επιστημονικών ή ιατρικών εκθέσεων, εργαστηρίων κ.λπ.) η οικογένεια φαίνεται να έλαβε την απόφαση…”να τα δώσει όλα για όλα”.

Και ο μισθός αυτός όμως δεν είναι αρκετός να καλύψει τα δικαστικά έξοδα και τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της υπεράσπισης της Ρούλας. Έτσι η μητέρα της αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στην Πάτρα για να καλύψει τα έξοδα αυτά. Σύμφωνα με το pelop.gr, πρόκειται να πουλήσει ένα ακίνητο που έχει στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 30.000 ευρώ. Μάλιστα φαίνεται πως έχει βρεθεί ήδη αγοραστής και το οίκημα ελέγχεται πολεοδομικά. Η οικογένεια διαθέτει επίσης μια εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό Δυτικής Αχαΐας, που πιθανότατα θα μετατραπεί σε μόνιμη κατοικία της μητέρας και της αδελφής.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλει να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την 33χρονη κόρη της. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Λεγάτου ακούστηκε να λέει σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον ότι: “Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου“. Η οικογένεια, δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν προ ημερών ρωτήθηκε από δημοσιογράφους…”γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα…”, για να απαντήσει ότι “τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά”!

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες