Τα τελευταία 5-6 χρόνια είχε δουλέψει μόνο 14 μήνες: Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για Μάνο Δασκαλάκη

Θανάσης Κατερινόπουλος: Οι νέες αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη

Τις έρευνες του σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει ο Θανάσης Κατερινοπουλος, μιλώντας ανοιχτά για τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τις ώρες που δούλεψε τον τελευταίο καιρό.

Σε νέες αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη σε σχέση με τους ισχυρισμούς του ότι εργαζόταν για πολλές ώρες την ημέρα και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να αφιερώσει όσο χρόνο ήθελε στα παιδιά του προχώρησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία μιλώντας στο Star «τα οικονομικά του κ. Δασκαλάκη… Aπ΄ότι έχουν δει το ‘φως’ της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία – εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14 – 15 μήνες».

“Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια”, Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη

«Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;» ήταν το επόμενο ερώτημα για τον Μάνο Δασκαλάκη από τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος επικεντρώθηκε στον θάνατο της Μαλένας και τις νομικές κινήσεις που έκαναν οι γονείς της, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ιατρικό λάθος.

«Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;» αναρωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ.

Η αναφορά του Κατερινόπουλου στο πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε, τέλος, σε ένα περιστατικό που αφορούσε την ημέρα που ο Μάνος Δασκαλάκης υπέγραψε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την πρόσληψη και απόλυσή του την ίδια μέρα από μια δουλειά.

«Παρατηρήθηκε ότι είχε ένα πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά στις 24/2/2017. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι την ίδια μέρα έγινε πρόσληψη και σε λίγες ώρες απολύθηκε. Είναι και άλλες περιπτώσεις που τον προσέλαβαν και μετά από δυο τρεις ημέρες των απέλυαν ή παραιτούταν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος διερωτώμενος πώς ο Μάνος Δασκαλάκης κάλυπτε το ενοίκιο της κατοικίας, όπου διέμεναν στην Πάτρα, πώς κάλυπτε τα έξοδα των τριών παιδιών τους, αναλογιζόμενοι, μάλιστα, και τα ιατρικά έξοδα που είχε η οικογένεια με τις περιπέτειες των μωρών μέσα στα νοσοκομεία επί τρία χρόνια.

Related posts

Η συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από την Πάτρα για τον Ανδρέα Ηλιάδη: «Αν δεν ξέρεις εσύ ποιος είναι ο γιατρός, ρώτα εμένα που ξέρω καλά»

Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας: Η κατάθεση του Ηλιάδη τα φέρνει όλα στο φως και τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κουτσαίνοντας και με εμφανή τα ράμματα έφτασε στο δικαστήριο: Η αναπάντεχη παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου με φούστα και μαύρο καλσόν

«Τρέμει» η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» η κατάθεση φύλακα άγγελου της 9χρονης Τζωρτζίνας

Όλοι πρόσεξαν την αντίδραση της: Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα στη δικαστική αίθουσα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε επιδεινωθεί ακραία η κατάστασή της»

Αποκαλύψεις-βόμβα από την παιδοκαρδιόλογο της Τζωρτζίνας: Είπε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αυτό που περίμεναν όλοι

«Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από τη μητέρα»: Η κατάθεση – φωτιά της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου και Κούγιας πάγωσαν μόλις το άκουσαν: Όλο το ίντερνετ μιλάει για την παιδίατρο της Τζωρτζίνας