«Τα τηλέφωνα μίλησαν για τα Γλυκά Νερά»: Πώς συνδέονται ο πιλότος με τον αυτόχειρα Δογιάκη;

Γλυκά Νερά: Έτσι συνδέεται ο πιλότος με τον αυτόχειρα Δογιάκη

Γλυκά Νερά: Δύο εγκλήματα! Το ένα χαρακτηρίστηκε δικαίως ως από τα πιο στυγερά που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα και το άλλο αποτελεί ακόμα ένα άλυτο μυστήριο.

Οι υποθέσεις των δύο, είναι τελείως διαφορετικές. Αυτή του 32χρονου πιλότου αφορά στην στυγερή δολοφονία της συζύγου του και μητέρα της ούτε 1 έτους κόρης τους, την στιγμή που ο 53χρονος άντρας αφαίρεσε, όπως μαρτυρούν όλες οι έρευνες, μόνος του την ίδια του την ζωή.

Ωστόσο, το γεγονός πως και οι δύο κατοικούσαν στα Γλυκά Νερά τους «συνέδεσε» κατά κάποιο τρόπο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για κάποιου είδους επαφές του Δογιάκη με τον Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, υπήρχε και το σενάριο να είναι ο ίδιος ο Δογιάκης ο οδηγός της περιβόητης BMW, που ψάχνουν οι αρχές.

Η σύνδεση της αυτοκτονίας του Δογιάκη με το Έγκλημα των Γλυκών Νερών

Εν τέλει, όπως αποδεικνύεται, είναι ακριβώς αυτό. Ανυπόστατες φήμες και ανεδαφικά σενάρια. Από την ανάλυση του τηλεφώνου του 32χρονου πιλότου δεν προκύπτει από πουθενά πως γνώριζε ή είχε κάποια σχέση με τον Δογιάκη. Ο αριθμός του αυτόχειρα δεν υπάρχει ούτε ως «επαφή» στο τηλέφωνο του φονιά της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι το τηλέφωνο του Σταύρου Δογιάκη δεν έχει ακόμη «μιλήσει». Ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι αν υπήρχε επικοινωνία θα είχε φανεί από τα δεδομένα του τηλεφώνου του 32χρονου. Η αστυνομία ερεύνησε το ενδεχόμενο της επικοινωνίας τους έπειτα από τα όσα ακούστηκαν εσχάτως. Αποδεικνύεται πως εν προκειμένω μπορεί να υπήρχε (αναίτιος) καπνός, αλλά όχι φωτιά.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη