Τάσος Μπουγάς: Η εξοργιστική ατάκα για τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη

by Τόνια Τζαφέρη

“Γιατί δεν πήγαν να τον καταγγείλουν τότε; Όχι, δεν φοβόντουσαν. Θέλανε το μετάλλιο”

Απαράδεκτες είναι για μια ακόμη φορά οι δηλώσεις που βγαίνουν σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής σχετικά με το κίνημα #metoo.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Τάσος Μπουγάς, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος εξέφρασε τη γνώμη του για το κίνημα #metoo αλλά και για την έκταση που πήραν οι καταγγελίες γυναικών και νεαρών αγοριών σε βάρος γνωστών ανθρώπων του κόσμου των φώτων, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή.

Τάσος Μπουγάς: Η εξοργιστική ατάκα για τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη

H αναφορά του Μπουγά στις γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελίες

Ο Μπουγάς, αναφερόμενος στις γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελίες τόσα χρόνια μετά -μιλώντας επί της ουσίας για εκείνες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη– υποστήριξε πως είχαν λόγο που δεν μίλησαν όταν συνέβησαν τα περιστατικά παρενόχλησης καθώς «ήθελαν το μετάλλιο».

«Γιατί δεν πήγαν να τον καταγγείλουν τότε; Όχι, δεν φοβόντουσαν. Θέλανε το μετάλλιο. Γιατί είχαν έναν προορισμό και σου λέει ‘και τι έγινε να πάω μ’ αυτόν, με εκείνος, θα πάω και με έναν άλλον’. Αυτά τα έχω ακούσει από γυναίκες εγώ. Πάνε με κάποιον για να ανέβουν. Και στη δουλειά τη δική μας τα ίδια γίνονται. Πόσες γίνανε επειδή πήγαν με τραγουδιστές ή με συνθέτες για να ανέβουνε;», είπε αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo