Ταξίδια το 2021: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις των ταξιδιωτών για το 2021

Ταξίδια το 2021: Τι μαρτυρούν τα τελευταία στοιχεία της TripAdvisor

Ταξίδια το 2021: Τις κορυφαίες αναζητήσεις των ταξιδιωτών ανέδειξε για ακόμα μία φορά η ταξιδιωτική εταιρεία TripAdvisor. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιταλία, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη. Οι ταξιδιώτες σκοπεύουν να σπαταλήσουν πολλά χρήματα σε πολυτελείς προορισμούς και καταλύματα το 2021.

Είναι τέτοια η ανάγκη του κόσμου για ταξίδια που με το που αυτό καταστεί δυνατό λόγω υποχώρησης της πανδημίας, αμέσως θα ξεκινήσουν και πάλι τα ταξίδια. Μάλιστα, το μέσο κόστος ενός ταξιδιού το 2021 έχει αυξηθεί κατά 13% από τον Ιανουάριο 2019. Αυτό συμβαίνει επειδή πολύς κόσμος, έχει αυξήσει τις αποταμιεύσεις του λόγω της πανδημίας. Επομένως προτίθεται να ξοδέψει χρήματα για τη διασκέδασή του, όταν αυτό καταστεί δυνατό.

Οι Αμερικανοί πολίτες αναζητούν περισσότερο από ποτέ τα ταξίδια υψηλού επιπέδου με πολυτέλεια με το Miami Beach να σκαρφαλώνει στην κορυφή των προτιμήσεων. Ενώ επίσης δημοφιλείς προορισμοί είναι το Κανκούν και το Πουέρτο Ρίκο.

Ταξίδια το 2021: Ποιες είναι οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών

Αναλυτικά οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών όταν επέλθει η κανονικότητα των ταξιδιών φέτος

Τα διεθνή ταξίδια έχουν ξεκάθαρα την τιμητική τους. Το 24% των ταξιδιωτών δήλωσαν ότι εάν πάνε όλα καλά, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν δύο ή τρία διεθνή ταξίδια φέτος.

Όσο για τα ξενοδοχειακά καταλύματα, η πρόθεση είναι η διαμονή σε πολυτελή καταλύματα. Το 10% των Αμερικανών δήλωσαν ότι στοχεύουν να μείνουν σε πολυτελές ξενοδοχειακό κατάλυμα το 2021. Μάλιστα αρκετοί έχουν πραγματοποιήσει ήδη σχετική κράτηση. Τα πολυτελή παραλιακά θέρετρα και τα πολυτελή θέρετρα σπα προτιμούνται υπέρ το δέον.

Ταξίδια το 2021: Ποιες είναι οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν