Τέλος όσα ξέραμε για τα self test των μαθητών: Self Test: Τι θα ισχύσει από την Δευτέρα 1/11

Self Test: Τι θα ισχύσει από την Δευτέρα 1/11

Η πλατφόρμα edupass.gov.gr, τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, για τις δημόσιες σχολικές μονάδες. Η εν λόγω πλατφόρμα αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών.

Οι γονείς δηλαδή των μαθητών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) και Ειδικής Αγωγής από την 1/11 θα δηλώνουν αποκλειστικά το αποτέλεσμα του Self test του παιδιού του στην πλατφόρμα edupass.gov.gr.

Χάρη στο edupass.gov.gr o Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί/μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., επισκέπτες), τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

ΣΤΟ EDUPASS.GOV.GR ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ SELF TEST ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

H πλατφόρμα αφορά επί του παρόντος μόνο τις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. Στην πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για COVID-19.

Επισημαίνεται ότι το self-test που πρέπει να δηλωθεί στις 28-29/10/2021 από τους γονείς/κηδεμόνες μαθητών που φοιτούν σε δημόσιες σχολικές μονάδες θα δηλωθεί -για τελευταία φορά- στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Η νέα ανακοίνωση για τα self test

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα