Τέλος τα ψέματα: Το τελευταίο χαρτί και ο άσσος στο μανίκι του Φιλιππίδη, για να διεκδικήσει την αποφυλάκιση

Πέτρος Φιλιππίδης: Παίζει το τελευταίο χαρτί για την αποφυλάκιση του

Πέτρος Φιλιππίδης: Περνά στην αντεπίθεση ο ηθοποιός, προκειμένου να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται

Πέτρος Φιλιππίδης: Περνά στην αντεπίθεση ο ηθοποιός, προκειμένου να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται. Σταδιακά, ετοιμάζεται να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και να φέρει στο φως της δημοσιότητας κρυφές λεπτομέρειες. Παίζει ένα μεγάλο «χαρτί», ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και πιθανώς να πιέσει καταστάσεις.

Ήδη ο ηθοποιός, έχοντας στον πλευρό του τη σύζυγό του Ελπίδα, ετοιμάζει από κοινού με τους δικηγόρους τους τα επόμενα βήματα. Έχουν ως μοναδικό στόχο, όχι μόνο να τον αθωώσουν, αλλά παράλληλα να «καθαρίσουν το όνομά του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη. Σκοπός του είναι, να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται.

Η δεύτερη κίνηση, αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Πρόκειται για την ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του.

Να σημειωθεί πως τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με την Παπαχαραλάμπους είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου. Η γυναίκα του Φιλιππίδη, υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συνευρισκόταν με την ηθοποιό.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια.

Πέτρος Φιλιππίδης: Παίζει το τελευταίο χαρτί για την αποφυλάκιση του

Η κίνηση που ίσως κάνει τη διαφορά

Η κίνηση με την οποία θέλει να αντεπιτεθεί, όμως, δεν είναι άλλη από την παραχώρηση συνέντευξης. Ο λόγος είναι πως από εκεί που… δεν τον ήθελε κανείς, ξαφνικά άπαντες «τρέχουν» για να του κλείσουν συνέντευξη.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα. Χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δώσει συνέντευξη ή αν θα εκδώσει κάποιο Δελτίο Τύπου.

Μάλλον θα προσανατολιστεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τα κανάλια ήδη να «κοντράρονται» για το ποιος θα πάρει την πολυπόθητη δήλωση.

Το παράδοξο βέβαια είναι ότι τα κανάλια που δίνουν μάχη για τη συνέντευξή του, είναι εκείνα που τον έχουν κόψει από παντού. Η αρχή έγινε με την αποχώρησή του από το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με εντολή της διοίκησης της ΕΡΤ. Και ακολούθησε η συμφωνία όλων των τηλεοπτικών σταθμών να μην παίζουν καθόλου σε επανάληψη τις σειρές που πρωταγωνιστεί…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν