Τεράστια οργή στο Twitter για το Καλοκαίρι Not μετά την εμφάνιση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter, με την Ελένη Τσολάκη.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, μίλησε η Κούλα Αρμουτίδου. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της θέλησε κάποια στιγμή, να κατονομάσει τους δολοφόνους της κόρης της. Η Ελένη Τσολάκη αντέδρασε. Μάλιστα, της ζήτησε να μην λέει ονόματα στην τηλεόραση. Τότε η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε. Το σκηνικό εξόργισε και τους χρήστες του Twitter. Έσπευσαν να «αδειάσουν» την Ελένη Τσολάκη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που τόνισαν το σκηνικό που είχε λάβει χώρα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πέρυσι.

«Να κάνουν κουράγιο οι γονείς της Γαρυφαλλιάς, αλλά ούτε αυτό είναι εύκολο. Κάθε μέρα ματώνεις, πεθαίνεις, κάθε στιγμή και ώρα. Όπου και να βρεθώ, όποια ψευδαίσθηση και να ζήσω, το μυαλό μου είναι στην εικόνα με το παιδί μου να κατεβαίνει τα σκαλιά στην Εθνική Αντιστάσεως και την πήρε ο Αλβανός. Αυτός ο διπρόσωπος, πήρε το παιδί μου και το ξεγέλασε. Εγώ ζω τον πόνο, όσο και ο Ελληνικός λαός να πονάει. Πονάει για 2,3 ώρες. Ήρθε ο θάνατος της Καρολάιν, της Γαρυφαλλιάς. Ο πόνος των γονιών είναι πάντα στην καρδιά. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις», είπε ξεσπώντας η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Ελένη Τοπαλούδη: Τα σχόλια που υπερασπίζονται τις δηλώσεις της μητέρας της

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Δείτε μερικά ακόμα σχόλια, που καταδικάζουν τη στάση της Ελένης Τσολάκη και του πάνελ της

Σπαραγμός στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς.

Η κηδεία τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της άτυχης κοπέλας και «ράγισαν καρδιές» με τον επικήδειο που έβγαλε μία στενή της φίλη.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της, Δημήτρη Βέργο, ενώ βρίσκονταν στη Φολέγανδρο για διακοπές. Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο “αντίο” στη Γαρυφαλλιά ανήμερα της γιορτής της, στο Βέλο Κορινθίας, τον τόπο όπου έζησε και μεγάλωσε. Μία φίλη της 26χρονης και συνάδελφός της από το νοσοκομείο της Κορίνθου, συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε.

Χαρακτήρισε την Γαρυφαλλιά ως ένα “ανεκτίμητο διαμάντι” και απευθυνόμενη στον καθ’ ομολογίαν δράστη, είπε: “Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα, τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών”. Όταν ολοκλήρωσε τον επικήδειο, η φίλη της Γαρυφαλλιάς χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που παρευρίσκονταν στον χώρο της εκκλησίας, σύμφωνα με τον Alpha.

Related posts

Προσοχή: Φιλέτο γαλοπούλας πασίγνωστης εταιρείας έχει λάθος ημερομηνία παραγωγής και λήξης

Πρώτη φορά στην Ελληνική Βουλή: Αυτός είναι ο ο βουλευτής που χτύπησε άλλο βουλευτή μέσα στην ολομέλεια

Απαγόρευση κυκλοφορίας ανńλικων κάτω των 13 ετών για 7 ώρες: Αποφασίστηκε