«Ήταν τεράστια η συγκίνησή του, χαμογελούσε μέσα από τη μάσκα»: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αγόρασαν παπούτσια σε άστεγο

Αστυνομικοί ΔΙΑΣ: Αγόρασαν παπούτσια σε άστεγο

Ο επικεφαλής της ομάδας των αστυνομικών ΔΙΑΣ, εξήγησε τους λόγους που οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αγοράσουν παπούτσια και κάλτσες σε έναν άστεγο στην Ερμού. Η κίνηση καταγράφηκε σε βίντεο κερδίζοντας θετικά σχόλια. Ο άνδρας, μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha, είπε πως τον άνδρα, ο οποίος είναι πρόσφυγας, τον είχαν ξανασυναντήσει, ενώ τους είχε κάνει εντύπωση η στάση του.

«Τον συγκεκριμένο άστεγο τον γνωρίζουμε, τον είχαμε βοηθήσει και στο παρελθόν, το είχαμε μεταφέρει σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει ό,τι θέλει από είδη πρώτης ανάγκης κι εκείνος είχε πάρει μόνο ψωμί, γάλα, νερό και τίποτα άλλο. Τον είχαμε ξαναδεί στην Ερμού, και μας είχε κάνει εντύπωση ότι μοίρασε ένα κρουασάν στα τρία για τα παιδιά του κι εκείνος συνέχισε με τα ψίχουλα» είπε ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Μας έκανε εντύπωση, το συζητήσαμε και είπαμε να τον βοηθήσουμε γιατί τα παπούτσια ήταν διαλυμένα. Του είπαμε ότι θα του πάρουμε ένα ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες και να μας περιμένει έξω από κατάστημα» συνέχισε.

«Είναι πρόσφυγας, ήταν τεράστια η συγκίνησή του, χαμογελούσε μέσα από τη μάσκα. Και τα παιδιά του ήταν συγκινημένα, τα ένα σχεδόν έκλαιγε» ανέφερε ο αστυνομικός.

Το βίντεο με τους αστυνομικούς να δίνουν τα παπούτσια στον άστεγο

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο