«Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια»: Εκτός εαυτού ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Πατούλη

Βαγγέλης Περρής: Ξεσπά κατά του Γιώργου Πατούλη

Σύνηθες φαινόμενο είναι στην χώρα μας μετά την καταστροφή να τρωγόμαστε μεταξύ μας και έτσι συμβαίνει σε κάθε σύνδεση, με τον έναν να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο.

Ο Βαγγέλης Περρής, που εγκλωβίστηκε επί ώρες στην Αττική οδό, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, βγήκε εκτός εαυτού με τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” για να μιλήσει για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συμμετείχαν σήμερα, Τρίτη, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης, αφού λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, που έπληξε τη χώρα μας, το Πρωινό δεν μεταδόθηκε, με τον Γιώργο Παπαδάκη να συντονίζει από το σπίτι του και στη συνέχεια κράτησαν οι ίδιοι την εκπομπή.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Βαγγέλη Περρή προς τον Πατούλη

Όταν στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για να μιλήσει για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία, ο Βαγγέλης Περρής δεν κρατήθηκε και ξέσπασε άγρια εναντίον του, υπογραμμίζοντας αρχικά «ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε».

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης Αττικής επεσήμανε «είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», με τον δημοσιογράφο να βάζει τα γέλια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε «Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;».

“Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα”, Βαγγέλης Περρής

Ο Βαγγέλης Περρής, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, σημείωσε «δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε «δεν κατάλαβα το ερώτημα, γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα, πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε», με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος του απάντησε «ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε “συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια”, αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη