“Θα γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα”: Δημήτρης Παπανικολάου στην κόρη του που είναι στο φάσμα του αυτισμού

by Τόνια Τζαφέρη

Δημήτρης Παπανικολάου: Το δημόσιο μήνυμα για την κόρη του και τον αυτισμό

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την κόρη του αλλά και την ασθένεια του αυτισμού, την οποία αντιμετωπίζουν. Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση για την κόρη του η οποία βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού προχώρησε ο Δημήτρης Παπανικολάου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον αυτισμό.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αρχικά στην ανάρτησή του σημειώνει ότι «200.000 οικογένειες και χιλιάδες ακόμα που ασχολούνται με το θέμα απο αύριο και κάθε ημέρα θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε όταν έρθει η στιγμή να κλείσουμε τα μάτια μας να είναι πιο λειτουργική η κοινωνία για τα παιδιά μας».

“Θα γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα”: Δημήτρης Παπανικολάου στην κόρη του που είναι στο φάσμα του αυτισμού

Παράλληλα ευχαριστεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη για τα μηνύματά τους ενώ κλείνοντας την ανάρτησή του απευθύνεται στην κόρη του, Άρια γράφοντας:

Αναλυτικά τα λόγια του Δημήτρη Παπανικολάου

«Άρια στο είπα ότι όλα αυτά που πέρασες λόγω είτε μερικών (κακών) ενηλίκων είτε επειδή δεν υπάρχει στο θέμα παιδεία και εκπαίδευση….και ο μπαμπάς και η μαμα θα γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα να βελτιωθούν και για σένα και για κάθε παιδί. Πριγκίπισσα σε μεγαλώσαμε, πριγκίπισσα να σε έχουν. Ο μπαμπάς».

Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί το κάνουν φώς.

Σήμερα το πρωί δεν τα κατάφερα να πω αυτά που ήθελα .

Σήμερα πολλοί θα μιλήσουν για τον αυτισμό και θα δούμε χρώματα και λαμπιόνια .

200.000 οικογένειες και χιλιάδες ακόμα που ασχολούνται με το θέμα απο αύριο και κάθε ημέρα θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε όταν έρθει η στιγμή να κλείσουμε τα μάτια μας να είναι πιο λειτουργική η κοινωνία για τα παιδιά μας.

Δεν έχω λόγια για τον Νικο Γκάλη και τον Γιάννη Αντεντοκούμπο που στείλανε και βίντεο με δυνατά μηνύματα .

Δεν έχω λόγια και για τους άλλους φίλους που κάνανε το ίδιο .

Ο λόγος που συμπράττουν είναι τα παιδιά γιατί γνωρίζανε όταν τους εξήγησα και όχι εγώ.

Και τα παιδιά αύριο μεθαύριο θα γίνουν ενήλικες και στα 18 δεν σταματάνε οι ανάγκες τους .

Άρια στο είπα ότι όλα αυτά που πέρασες λόγω είτε μερικών (κακών) ενηλίκων είτε επειδή δεν υπάρχει στο θέμα παιδεία και εκπαίδευση….και ο μπαμπάς και η μαμα θα γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα να βελτιωθούν και για σένα και για κάθε παιδί.
Πριγκίπισσα σε μεγαλώσαμε, πριγκίπισσα να σε έχουν.

Ο μπαμπάς.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν