“Θα γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα”: Δημήτρης Παπανικολάου στην κόρη του που είναι στο φάσμα του αυτισμού

Δημήτρης Παπανικολάου: Το δημόσιο μήνυμα για την κόρη του και τον αυτισμό

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την κόρη του αλλά και την ασθένεια του αυτισμού, την οποία αντιμετωπίζουν. Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση για την κόρη του η οποία βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού προχώρησε ο Δημήτρης Παπανικολάου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον αυτισμό.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αρχικά στην ανάρτησή του σημειώνει ότι «200.000 οικογένειες και χιλιάδες ακόμα που ασχολούνται με το θέμα απο αύριο και κάθε ημέρα θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε όταν έρθει η στιγμή να κλείσουμε τα μάτια μας να είναι πιο λειτουργική η κοινωνία για τα παιδιά μας».

Παράλληλα ευχαριστεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη για τα μηνύματά τους ενώ κλείνοντας την ανάρτησή του απευθύνεται στην κόρη του, Άρια γράφοντας:

Αναλυτικά τα λόγια του Δημήτρη Παπανικολάου

«Άρια στο είπα ότι όλα αυτά που πέρασες λόγω είτε μερικών (κακών) ενηλίκων είτε επειδή δεν υπάρχει στο θέμα παιδεία και εκπαίδευση….και ο μπαμπάς και η μαμα θα γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα να βελτιωθούν και για σένα και για κάθε παιδί. Πριγκίπισσα σε μεγαλώσαμε, πριγκίπισσα να σε έχουν. Ο μπαμπάς».

Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί το κάνουν φώς.

Σήμερα το πρωί δεν τα κατάφερα να πω αυτά που ήθελα .

Σήμερα πολλοί θα μιλήσουν για τον αυτισμό και θα δούμε χρώματα και λαμπιόνια .

200.000 οικογένειες και χιλιάδες ακόμα που ασχολούνται με το θέμα απο αύριο και κάθε ημέρα θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε όταν έρθει η στιγμή να κλείσουμε τα μάτια μας να είναι πιο λειτουργική η κοινωνία για τα παιδιά μας.

Δεν έχω λόγια για τον Νικο Γκάλη και τον Γιάννη Αντεντοκούμπο που στείλανε και βίντεο με δυνατά μηνύματα .

Δεν έχω λόγια και για τους άλλους φίλους που κάνανε το ίδιο .

Ο λόγος που συμπράττουν είναι τα παιδιά γιατί γνωρίζανε όταν τους εξήγησα και όχι εγώ.

Και τα παιδιά αύριο μεθαύριο θα γίνουν ενήλικες και στα 18 δεν σταματάνε οι ανάγκες τους .

Άρια στο είπα ότι όλα αυτά που πέρασες λόγω είτε μερικών (κακών) ενηλίκων είτε επειδή δεν υπάρχει στο θέμα παιδεία και εκπαίδευση….και ο μπαμπάς και η μαμα θα γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα να βελτιωθούν και για σένα και για κάθε παιδί.
Πριγκίπισσα σε μεγαλώσαμε, πριγκίπισσα να σε έχουν.

Ο μπαμπάς.

Related posts

Συγκλονίζει η ομιλία της Δώρας Παντέλη: «Βρήκα το δικό μου καταφύγιο στο μπάσκετ»

Η συγκινητική ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Ο Χρηστάκος μόνο φιλιά και αγκαλιές ξέρει να χαρίζει»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τσολιαδάκι με την Ελληνική Σημαία – Το άγνωστο άλμπουμ του

Δημήτρης Παπανικολάου: «Η κόρη μου έχει αυτισμό. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένη»

«Δε νιώθω τα πόδια μου»: Το χτύπημα του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς με το κεφάλι στη μπασκέτα που κανείς Έλληνας δεν θα ξεπεράσει

Η πανέμορφη σύζυγος του Δημήτρη Ιτούδη κλέβει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της: Ποια είναι η γυναίκα που του έχει πάρει την καρδιά

Συγκίνηση και περηφάνεια: Γιάννης και Θανάσης «ανατρίχιασαν» όλη την Ελλάδα – Η ανάκρουση του Εθνικού ύμνου πριν από το Κροατία-Ελλάδα

Τεράστιος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φωτογραφήθηκε με παιδί με κινητικά προβλήματα και του χάρισε την φανέλα του

«Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα»: Η συγκινητική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την κόρη της