«Θα πάω μέχρι τέλους»: Έβαλε τα κλάματα η Γεωργία Μπίκα έξω τον Άρειο Πάγο

Γεωργία Μπίκα: Πως εξελίσσεται η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Πριν από μερικούς μήνες η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα είχε σοκάρει το πανελλήνιο με το κοινό να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό, μετά τα όσα έγιναν γνωστά. Όμως όπως φαίνεται η υπόθεση δεν εξελίχθηκε υπέρ της.

Δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο έκανε η Γεωργία Μπίκα, η οποία συνοδευόταν από τον δικηγόρο της, κ. Νίκο Διαλυνά προκειμένου να αμφισβητήσει το βούλευμα που μέχρι τώρα απαλλάσσει τον έναν από τους δύο άνδρες που είχε καταγγείλει για βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Γεωργία Μπίκα: “Ευχαριστώ για τη στήριξή σας από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία”

«Ευχαριστώ για τη στήριξή σας από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή, το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται. Θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Ήρθα να καταθέσω αίτηση ανάθεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος και πιστεύω ότι εν έτη 2022 στην Ελλάδα, θα φανεί, θα βασιστεί και θα το κρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Έχω ακόμα ελπίδες στην Ελλάδα και υποστηρίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό.

Εάν δεν το δει η ελληνική δικαιοσύνη, σίγουρα θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο με τα όσα μέσα έχω. Μέχρι τέλους» είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία Μπίκα.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η 24χρονη υποστήριξε πως «στα βίντεο που υπάρχουν και είναι μέσα στη δικογραφία, δείχνουν τη στιγμή που πηγαίνω ότι περπατάω μία χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου, παραπατάω. Αυτό το πράγμα πάει να πει ότι δεν φταίνε τα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασής μου».

Από την πλευρά του ο συνήγορος της Γεωργίας Μπίκα, Νίκος Διαλυνάς, δήλωσε: «Ζητάμε να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος το οποίο εκδόθηκε. Στην αναίρεσή μας αυτή λέμε πάρα πολλά. Δίνουμε πάρα πολλά στοιχεία για πολλά πράγματα και ότι δεν είχε γίνει κατά τη διάρκεια της προδικασίας. Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να επανεξεταστούν και ίσως είναι η τελευταία ελπίδα για να μην γίνουμε ρεζίλι στο εξωτερικό. Αν δεν ασκηθεί αναίρεση θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και σε άλλους θεσμούς, οι οποίοι θα δουν πράγματα που δεν ελήφθησαν υπόψη και πράγματα που δεν θα είναι προς τιμήν της χώρας μας».

Όταν τελείωσαν οι δηλώσεις, η Γεωργία Μπίκα φεύγοντας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Related posts

Οι πρώτες δηλώσεις της Γεωργίας Μπίκα: «Αδικήθηκα πάρα πολύ, νιώθω ότι έχω πάρει μια αναπνοή»

Έλεγε την αλήθεια: Δικαιώθηκε η Γεωργία Μπίκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αποκαλύψεις από τον Τριανταφυλλόπουλο

Τεράστια νίκη για τη Γεωργία Μπίκα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο: Αποκαλύψεις από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Μεγάλη νίκη για τη Γεωργία Μπίκα: Δικαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα: Έρευνα της εισαγγελίας για λάθη και παραλείψεις στην υπόθεση

Συγκλονίζει η Γεωργία Μπίκα: «Πώς να αποδείξω ό,τι μου συνέβη; Έπρεπε να έχω κάμερα στο δωμάτιο;»

Γεωργία Μπίκα: «Θα παλέψω μέχρι τέλους για δικαίωση» – Ελεύθερος ο κατηγόρουμενος από την υπόθεση βιασμού

Αυτοκτονία γυμναστή: Η πρώτη απάντηση από την Γεωργία Μπίκα για την εμπλοκή της στην υπόθεση και όσα ακούστηκαν

Γιώργος Παπαναούμ: Η κόρη της “γυναίκας αράχνης” είναι η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα – Πήγαν μαζί στο πάρτι