«Θα ρωτήσουμε εμείς, όταν και όπως πρέπει»: Η “πληρωμένη” απάντηση αδερφού θύματος στα Τέμπη για την εκπομπή του Θεοδωράκη με τον Μητσοτάκη

Σταύρος Θεοδωράκης: Η εκπομπή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα Τέμπη

Οι ιστορίες των θυμάτων από τη τραγωδία στα Τέμπη συγκλονίζουν και συγκινούν. Στον απόηχο της τραγωδίας ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από τους «Πρωταγωνιστές» συναντιέται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσουν για τη φονική σύγκρουση. Το επεισόδιο της εκπομπής που θα προβληθεί αύριο, προκάλεσε την αντίδραση ενός εκ των θυμάτων και όχι μόνο.

Την αντίδραση του αδερφού ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη προκάλεσε η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, με την οποία προαναγγέλλει ότι στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» θα έχει καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, που θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη οι «νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη στα Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό», όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Με αφορμή την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Twitter, ξέσπασε ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, που σκοτώθηκε στο μοιραίο τρένο.

Ο Βαγγέλης Βλάχος για την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Και τα ερωτήματα νέων, σαν τον αδερφό μου, τον Βάιο, που ήταν στο τρένο και σκοτώθηκαν στον εφιάλτη στα Τέμπη;» αναρωτιέται ο Βαγγέλης Βλάχος.

Όπως σημειώνει «δεν μπορούν να τα θέσουν “ζωντανά”, αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη, όπως το 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας».

«Δεν πειράζει, θα ρωτήσουμε εμείς για τον Βάιο, όταν και όπως πρέπει» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Βλάχου

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη