«Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»: Οργή στην οικογένεια του 20χρονου μετά τη συμπλοκή στο Πέραμα

Συμπλοκή στο Πέραμα: Οργή στην οικογένεια του 20χρονου που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά

Οργή και ο πόνος στον καταυλισμό, όπου έμενε ο 20χρονος Ρομά, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Πέραμα. Η οικογένεια του νεαρού, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών και περίμενε το τρίτο, ξεσπά και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του.

«Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», είπε ο πατέρας του θύματος στον ΑΝΤ1.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, που με το μωρό της στην αγκαλιά σπάραζε για τον χαμό του συζύγου της.

«Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρεται, να τον σκοτώσω εγώ. Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», είπε.

Δικαιοσύνη ζήτησε και η αδελφή του 20χρονου, ζητώντας οι υπεύθυνοι για τον θάνατό του να πάνε φυλακή.

«Να πάει στην φυλακή, εκεί να σαπίσει ο δολοφόνος. Εγώ θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, αν πλησιάσει στον καταυλισμό», τόνισε.

Τα λόγια της μητέρας του τραυματία: «Δε με αφήνουν να δω το παιδί μου»

Συντετριμμένη και η μητέρα του 16χρονου τραυματία, η οποία, όπως είπε δεν μπορεί να δει το παιδί της στο νοσοκομείο.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ενώ αρχικά της είχαν πει ότι ο γιος της είχε τραυματιστεί από μία σφαίρα, τελικά ενημερώθηκε ότι έχει τραυματιστεί από τρεις σφαίρες στην κοιλιά.

Από την πλευρά τον αστυνομικών, ο συνδικαλιστής Σπήλιος Κρικέτος δήλωσε ότι κινδύνευσε η ζωή τους και γι’ αυτό πυροβόλησαν.

«Όπως καταγράφηκαν τα γεγονότα στην επίσημη έκθεση της ΓΑΔΑ κρίθηκε ύποπτο ένα όχημα το οποίο ήταν κλεμμένο, έγινε σήμα στον οδηγό για να σταματήσει για έλεγχο σε ασφαλές σημείο, ο οδηγός διέφυγε, το αυτοκίνητο χάθηκε από τους αστυνομικούς και εντοπίστηκε αργότερα, κάποια στιγμή που εγκλωβίστηκε από ένα λεωφορείο το αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε όπισθεν και παρέσυρε πέντε μηχανές των αστυνομικών», ειπε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι εμβολίστηκαν πέντε μηχανές. Αυτοί οι αστυνομικοί βρίσκονται σε άμυνα και υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή τους. Όλα θα ερευνηθούν, όπως διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και να γίνει και επιχειρησιακός έλεγχος για να δούμε τι ακριβώς συνέβη».

Συμπλοκή στο Πέραμα: «Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος»

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό