Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία: 14χρονη σκοτώθηκε ενώ πήγαινε να δει τον αδελφό της – Ο πατέρα της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τροχαίο δυστύχημα: 14χρονη άφησε την τελευταία της πνοή

Την τελευταία της πνοή άφησε στην άσφαλτο μία 14χρονη η οποία επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα της. Το ατύχημα έγινε όταν τρία οχήματα, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκαν και στη συνέχεια έπεσε πάνω τους και ένα σχολικό λεωφορείο.

Το 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του και τον πατέρα της να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 13:20 στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας.

Η Χριστίνα, το ανήλικο κορίτσι που σκοτώθηκε, ήταν συνοδηγός σε ένα εκ των ΙΧ που συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Μαζί με τον 67χρονο πατέρα της που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είχαν ξεκινήσει χαρούμενοι από το σπίτι τους στα Ασώματα Βεροίας για να πάρουνε τον αδελφό της που υπηρετεί στον στρατό στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν όλοι μαζί για να περάσουν το Πάσχα οικογενειακά. Ωστόσο, κανείς τους δεν φανταζόταν την τραγωδία που θα εξελισσόταν  το μεσημέρι.

Πέρα από τον αδελφό της και την μητέρα της, η 14χρονη είχε ακόμη μία αδελφή που την περίμενε για να περάσουν όλοι μαζί την περίοδο των εορτών.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από το θανατηφόρο δυστύχημα

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο Επαμεινώνδας Χειμωνόπουλος, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ασωμάτων στη Βέροια και στενός συγγενείς της οικογένειας, όλη η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια. «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Ελπίζουμε να καταφέρει να γίνει καλά ο πατέρας της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας», ανέφερε, σημειώνοντας ότι η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13:20 τρία οχήματα συγκρούστηκαν ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια έπεσε πάνω τους και ένα σχολικό λεωφορείο. Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Ακόμη, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ένας 59χρονος, που ήταν οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, όμως φέρει σοβαρά κατάγματα αυχενικών σπονδύλων.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα