«Θεέ μου, αδερφέ μου!»: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίo

Τζώρτζης Μονογυιός: Το σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο

Συγκλονίζουν τα βίντεο που έρχονται από το σημείο όπου ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του μέσα σε μια φλεγόμενη Φεράρι, ύστερα από πρόσκρουση σε δέντρο.

Δύο περίπου εβδομάδες έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού στην παραλιακή. Η Φεράρι που οδηγούσε ο επιχειρηματίας ξέφυγε από την πορεία της συγκρούστηκε με δέντρο και πήρε φωτιά με αποτέλεσμα ο 45χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: Εκρήξεις και φωτιά μετά την πρόσκρουση

Η σύζυγός του, Αθηνά Κολιοπάνου, απεγκλωβίστηκε από περαστικούς έχοντας εγκαύματα. Οι λεπτομέρειες του σοκαριστικού τροχαίου κόβουν την ανάσα.

Είναι μόλις λίγα λεπτά τη σύγκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου με το δέντρο. Ο θόρυβος από την έκρηξη που ακολουθεί είναι εκκωφαντικός και συνταράσσει τους περαστικούς και τη γειτονιά.

Στο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες των όσων βρέθηκαν στον τόπο του τροχαίου να απεγκλωβίσουν τόσο τον επιχειρηματία όσο και τη σύζυγό του από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Στα δεξιά διακρίνονται οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει.

Ο σπαραγμός του προκαλεί ανατριχίλα: «Θέε μου, θεέ μου. Χριστέ μου, αδερφέ μου». Την ίδια στιγμή, η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της.

Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί. Οι εκρήξεις στο αυτοκίνητο συνεχίστηκαν μέχρι που έγινε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα