«Θέλω έναν άντρα σαν τον Μπισμπίκη»: Το ξεστόμισε η Αγγελική Ηλιάδη κι έπαθε… ταράκουλο η Βανδή

«Θέλω έναν άντρα σαν τον Μπισμπίκη»: Το ξεστόμισε η Αγγελική Ηλιάδη κι έπαθε… ταράκουλο η Βανδή

Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Ηλιάδη, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα αλλά και το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη.

Όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

«Θέλοντας και μη, όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό και πρόκειται για την απώλεια ενός ανθρώπου δικού σου, δεν μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματά σου. Από την μία, όμως, τα παιδιά μου που είναι η ουσία της ζωής μου, με κάνουν να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και να προσπαθώ να επανέλθω με γοργούς ρυθμούς για να κάνω αυτό που πρέπει για τα παιδιά μου, γιατί δεν θέλω να τα παρασύρω σε μία κατάσταση θλίψης. Από την άλλη είναι και η δουλειά μου, η λατρεία μου και το φάρμακο στη ζωή μου. Μέσα από αυτά καταφέρνω να επανέρχομαι στην πραγματικότητα, είπε αρχικά.

«Θέλω έναν άντρα σαν τον Μπισμπίκη»: Το ξεστόμισε η Αγγελική Ηλιάδη κι έπαθε… ταράκουλο η Βανδή

Για τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα, είπε:

«Να πίνουμε αλλά να προσέχουμε και να μην οδηγούμε όταν πίνουμε. Καλό είναι να μη λέμε “πωπω τι έκανε;”. Το έχουμε κάνει όλοι, μην πέφτουμε να τον φάμε. Να του ευχηθούμε να είναι καλά, ευτυχώς δεν έγινε κάτι κακό»

Και για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη:

«Θα ήθελα κι εμένα ο σύντροφός μου να είναι έξω καρδιά σαν τον Μπισμπίκη, αλλά πού είναι; Δεν τον βρίσκω, φέρτε μου έναν επιτέλους!».

BBC: Βρετανίδα δασκάλα τσιμπήθηκε από τσιμπούρι στην Σύρο: «Ήμουν σε κώμα για 42 μέρες»

Οι πιο «τοξικοί» πρώην του ζωδιακού: Ποια ζώδια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN

Σε σoκ Καραμήτρου – Στραβελάκης: Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε on air στο OPEN και έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς – Bívτεο

“Τσακίζει” καρδιές ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν εφιάλτης! Δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί…»

Προτεινόμενα