«Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί, ειλικρινά ας πάω εγώ στη φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη: Έρχεται συνέντευξη με το Μάνο Δασκαλάκη

Σοκάρει το νέο τρέιλερ της σημερινής εκπομπής Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη η οποία παίρνει αποκλειστική συνέντευξη από τον Μάνο Δασκαλάκη, πατέρα των 3 παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Ο πατέρας της 9χρονης προχωρά σε μια δήλωση που θα συζητηθεί λέγοντας «θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί, ειλικρινά ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».

Η Αγγελική Νικολούλη ρωτάει, μεταξύ άλλων, τον Μάνο Δασκαλάκη «τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα;» με τον ίδιο να απαντά «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα» ενώ στην επόμενη ερώτηση «για τι πράγμα;» απαντά: «για τη δικαίωση».

Ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, επιτίθεται στους ιατροδικαστές, αποκαλύπτει άγνωστα παρασκήνια ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για την διαδρομή της κεταμίνης και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του.

Στο «Φως στο Τούνελ» θα παρουσιαστούν, επίσης, η πορεία των ερευνών και τα ευρήματα, η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς με το πληρεξούσιο και τα ακίνητα αλλά και η νοσηλεύτρια που έγραψε στη γάζα το μήνυμα – «φωτιά».

Το τρέιλερ της συνέντευξης της Αγγελικής Νικολούλη με το Μάνο Δασκαλάκη

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό