«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά»: Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά μπροστά στην κάμερα

Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εξαφάνιση του

Η ιστορία του είχε συγκινήσει πλήθος κόσμου και στην συνέχεια δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, αφού άλλωστε ζει μόνος του δίχως να έχει κανέναν στην ζωή που να ενδιαφέρεται για εκείνον. Ωστόσο όλα αυτά με την δημοσιότητα που έλαβε ευχόμαστε να αρχίσουν να αλλάζουν και να έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Θύμιο Μπουγά.

“Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο” δήλωσε ο Θύμιος Μπουγάς σήμερα στη συνάντηση με το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, δύο 24ωρα μετά τον εντοπισμό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, βάζοντας έτσι τέλος στις διάφορες τοποθετήσεις και πληροφορίες πως εθεάθη και αλλού στην Ελλάδα, όπως στον Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πύργου ενημέρωσε το Θύμιο για τη βοήθεια που θα υπάρξει για τη διαμονή, την εργασία και την προνοιακή στήριξη στη συνάντηση που είχαν.

Ο Θύμιος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και δήλωσε πως είναι καλά

Σημείωσε πως παρέμενε στον Πύργο και μετά το περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του, ενώ επισήμανε πως είχε εφοδιαστεί τα απαραίτητα από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και πως ο ίδιος ετοίμαζε το φαγητό του, χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο άμεσα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά και του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο