Θέρμη σοκ: Σάλος με μαθητή Λυκείου που αρνήθηκε να κάνει self test

Θέρμη σοκ: Το γεγονός έχει αναλάβει να ερευνήσει η Εισαγγελία

Θέρμη σοκ: Σάλος έχει προκύψει στο 1ο Λύκειο Θέρμης με μαθητή που αρνήθηκε να κάνει το self test. Ο εν λόγω μαθητής αρνήθηκε να υποβληθεί σε αυτοδιαγνωστικό τεστ προκειμένου να μπει στο σχολείο και να κάνει μάθημα.

Ο μαθητής προσήλθε στο σχολείο χωρίς να έχει την σχετική βεβαίωση και μάλιστα απαίτησε να μπει στην αίθουσα και να παρακολουθήσει τα μαθήματά του. Υπήρξαν μάλιστα συμμαθητές του που τον υποστήριξαν και επιθυμούσαν να μπει κανονικά στην αίθουσα για μάθημα μαζί τους.

Για το γεγονός ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης και σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα, διεξαγάγεται έρευνα για το συμβάν.

Πέρα από το γεγονός στο 1ο Λύκειο Θέρμης, στην Πλατεία Συντάγματος έγινε διαμαρτυρία από ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

Συμβολική διαμαρτυρία από ιδιοκτήτες γυμναστηρίων πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος σήμερα το πρωί. Η διαμαρτυρία που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυμναστηρίων. Βασικό αίτημα των συμμετεχόντων ήταν να ανοίξουν και να επαναλειτουργήσουν κανονικά τα γυμναστήρια.

Η συμβολική διαμαρτυρία διήρκησε συνολικά 1 ώρα και στη διάρκειά της, αναρτήθηκαν πανό, διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο σε περαστικούς. Ενώ απλώθηκαν επίσης αθλητικά παπούτσια στην πλατεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Τρίτη 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συμβολικές διαμαρτυρίες και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Related posts

Προσοχή: Φιλέτο γαλοπούλας πασίγνωστης εταιρείας έχει λάθος ημερομηνία παραγωγής και λήξης

Πρώτη φορά στην Ελληνική Βουλή: Αυτός είναι ο ο βουλευτής που χτύπησε άλλο βουλευτή μέσα στην ολομέλεια

Απαγόρευση κυκλοφορίας ανńλικων κάτω των 13 ετών για 7 ώρες: Αποφασίστηκε